Afgelopen zondag was de 14e editie van de Pre-proloog in Valkenswaard. Als trotse en nieuwe sponsor, was Valma uiteraard aanwezig om het Maxxis Dakar team bij te staan tijdens deze stoere dag. Ca. 17.000 toeschouwers zagen hoe alle deelnemers van de Dakar 2018 op het Eurocircuit ten strijde trokken.

POETSPRODUCTEN ‘THE BEAST’

De Dakar start op 6 januari in Lima, Peru, waar de broers Tim en Tom het geweldige project samen aangaan. Dit is dan ook de eerste keer dat ze samen het project in Dakar samen aangaan. Hiermee zal Valma ook in Dakar aanwezig zijn, met het volledige assortiment van poetsproducten. De nieuwe bolide van Tim en Tom zal natuurlijk wel schoongemaakt moeten worden maar dankzij de producten van Valma zal ‘The Beast’ de gehele Dakar SHINEN in Zuid-Amerika.

Valma is hét merk als het gaat om kwalitatief hoogwaardige poetsproducten. Sinds 1926 stroomt het Nederlandse bloed door de aderen van Valma. Gestart in Amsterdam als eerste producent van poetsproducten gingen zij de markt op met het merk Valma. De samenwerking met Tim en Tom Coronel van het Maxxis Dakar team, zorgt ervoor dat Valma op een unieke manier zichzelf opnieuw in de markt kan zetten.

Valma was tot 2016 onderdeel van de wereldwijd bekende onderneming Turtle Wax. Vanaf 1 januari 2017 zijn Valma en Commandant eigendom van Service Best International. Valma staat bekend in de markt met fantastische poetsproducten in het auto-onderhoud segment.