0 Vergelijken

Specials

De categorie specials bestaat onder andere elektrische voertuigen en skelters voor kinderen en hulpmiddelen voor senioren die helpen om de alledaagse dingen veiliger, makkelijker en aangenamer te maken.

De elektrische voertuigen en skelters zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze elektrische auto’s zijn een kleine uitvoering van de echte automerken. Aangedreven met een motor en een maximale snelheid van ongeveer 3km per uur. Geleverd met oplaadbare accu en acculader. Afhankelijk van het merk, model en type kunnen deze auto’s uitgerust zijn met werkende verlichting, dashboard met MP3 speler en een 2.4Ghz afstandsbediening om hulp te bieden bij het rijden.

Onder de naam Zens levert Service Best International veilige en praktische hulpmiddelen. Of het nu gaat om een speciale grijper die u helpt als u moeite heeft met bukken, een speciale pillendoos met handige dagindeling, verschillende uitvoeringen toiletzittingen die de bestaande toiletzitting verhogen zodat gaan zitten en weer opstaan makkelijker gaat of verschillende bad- en douche accessoires zoals krukken, stoelen, bad- en douche matten.
 

+ Lees meer Lees minder

Alle categorieën

47 resultaten
Toon