Spacemanagement

MAXIMALE RENDEMENT DOOR EEN SLIMME INDELING VAN UW WINKELRUIMTE

De belangrijkste plaats waar de consument en product elkaar ontmoeten is de winkelvloer, oftewel het schap. Een groot aantal aankoopbeslissingen wordt dan ook voor het schap in de winkel genomen. De indeling van een winkel en het schap is dan ook van groot belang. Hoe beter de winkel- en schapindeling, hoe sneller de klant overgaat tot aankoop. Een ondernemer die regelmatig bezig is in zijn winkel, weet als geen ander dat een uitgekiend assortiment en een goed presentatie, sleutels tot succes zijn.

Service Best International gebruikt het geavanceerde programma Spaceman van Nielsen voor het creëren van optimale verkoopconcepten. Hiermee zijn wij dan ook in het bezit van de beste software in de markt op dit gebied. Het gebruik van Spaceman maakt het mogelijk exact te bepalen hoeveel ruimte benodigd is om kosten te minimaliseren en gelijktijdig uw verkopen te maximaliseren.

De afdeling Space Management ontwikkelt schappenplannen met o.a. de volgende doelstellingen:

  • Aanbieden van een weloverwogen categorisch assortiment
  • Optimale ruimtebesteding
  • Verhoogde distributie efficiëntie
  • Verhogen van klanttevredenheid

Neem contact op

Neem contact op met ons en ontdek hoe Service Best International u verder kan helpen

Service Best International is de nummer 1 groothandel in auto-, fiets-, motor-, en truckaccessoires en bedient duizenden klanten wereldwijd. Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, biedt SBI u een one-stop-shop verhaal die wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven
T: + 31 (0)40 230 2300

Klantenservice

Contact
FAQ