Ontwikkeling private label

SAMEN MET U HET JUISTE PRODUCT VOOR UW KLANTEN ONTWIKKELEN

Service Best International is groot geworden door eigen merken op te bouwen met een sterke identiteit. Hierdoor hebben deze producten een duidelijke, onderscheidende positionering in de markt en groeien deze merken uit tot een begrip. Hierdoor zijn wij ook in staat om een concept als private label te realiseren. Alle private label verpakkingen worden door het eigen Graphic Design Centre ontworpen aan de hand van style guides, die per private label merk zijn opgesteld. Daarmee is uw merk duidelijk herkenbaar en wordt een eenduidige uitstraling gecreëerd.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat het private label een conceptmatig assortiment wordt, die aansluit bij de wensen van de consument en helemaal is afgestemd op deze tijd. Naast het ontwikkelen van het private label assortiment ondersteunen wij u op private label gebied ook met:

  • Optimale schappenplannen, waardoor het private label maximaal rendement oplevert
  • Volledige klantondersteuning door accountmanagement en een webshop
  • De afdeling Customer Relations als ideale vraagbaak voor alle vragen
  • Toegang tot alle productinformatie via onze webshop
  • Het snel kunnen plaatsen van orders, 24 uur per dag, 7 dagen per week

De afdeling Trade Marketing houdt zich fulltime bezig met Space Management, assortiment- en presentatieadvies, voor zowel de eigen merken en A-merken als private labels.

Neem contact op

Neem contact op met ons en ontdek hoe Service Best International u verder kan helpen

Service Best International is de nummer 1 groothandel in auto-, fiets-, motor-, en truckaccessoires en bedient duizenden klanten wereldwijd. Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, biedt SBI u een one-stop-shop verhaal die wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven
T: + 31 (0)40 230 2300

Klantenservice

Contact
FAQ