0 Vergelijken
Over SBI

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt.

Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, bieden we een one-stop-shop verhaal aan onze klanten die we ondersteunen op online, schap management en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt bieden we u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van een eigen Private Label behoort zeker tot de mogelijkheden.

We zijn wereldwijd actief in meer dan veertig landen

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is het vinden in een met zorg samengesteld en altijd actueel assortiment. De kracht komt voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton.

Naast onze eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.

wereldkaart_talen_NL.jpg

Eigen merken

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Bekijk al onze merken

360° Ondersteuning

We zijn een totaalleverancier met volledige klantondersteuning, accountmanagement en een webshop. Samen met de accountmanagers, die regelmatig onze klanten bezoeken en informeren, fungeert de afdeling Customer Relations als ideale vraagbaak voor alle vragen die u als klant heeft.

Spacemanagement

De belangrijkste plaats waar de consument en product elkaar ontmoeten is de winkelvloer, oftewel het schap. Een groot aantal aankoopbeslissingen wordt dan ook voor het schap in de winkel genomen. De indeling van een winkel en het schap is dan ook van groot belang. Hoe beter de winkel- en schapindeling, hoe sneller de klant overgaat tot aankoop. Een ondernemer die regelmatig bezig is in zijn winkel, weet als geen ander dat een uitgekiend assortiment en een goed presentatie, sleutels tot succes zijn.​

Meer over Spacemanagement
Displays

Om de winkelruimte optimaal te benutten en extra omzet te genereren, zijn we in staat om voor ieder concept en merk een passend display op maat te ontwikkelen. Onze displays worden voorzien van een passend en aantrekkelijk design en hierbij spelen we in op actuele thema’s. Van toonbank- tot vloerdisplay of stand-alone carrousel, nagenoeg alles is mogelijk.

Meer over Displays
POS-Materiaal

Voor een optimale winkelbeleving voor de consument, schapnavigatie en extra merkbeleving in de winkels biedt Service Best International haar klanten een groot assortiment POS-materiaal aan, zoals koofplaten en schapstroken, allemaal in de eigen branding.

Meer over POS-Materiaal
Private Label

Service Best International is groot geworden door eigen merken op te bouwen met een sterke identiteit. Hierdoor hebben deze producten een duidelijke, onderscheidende positionering in de markt en groeien deze merken uit tot een begrip. Hierdoor zijn wij ook in staat om een concept als private label te realiseren. 

Meer over Private Label
Online Ondersteuning

Bij Service Best International weet u waar u écht aan toe bent. Dankzij onze webshop en online catalogi weet u ten alle tijden welke producten geleverd kunnen worden en of een product op voorraad is. Daarnaast heeft Service Best International verschillende merkensites. Op deze websites staat alle specifieke productinformatie, inclusief foto’s en video’s.

Meer over Online Ondersteuning
Dropshipment

Voor veel ondernemers met een webshop is het leveren via dropshipment de oplossing. Service Best International levert uw consumentenbestelling rechtstreeks bij de consument aan huis.

Meer over Dropshipment