Pets Travel

Pets Travel

Pets Travel is een merk van Service Best International en is een uitgebalanceerd assortiment voor een veilige reis met uw huisdier in de auto. In het Pets Travel assortiment treft u verschillende  producten aan. Zo hebben we speciale autogordels waarmee uw hond veilig vastgezet kan worden in de auto. Maar ook verschillende handige drinkbakken, beschermhoezen, honden- en bagagerekken.

U kunt ook kiezen voor een handige en veilige reistas voor uw huisdier; ideaal voor uw kat of de kleinere hond en ook te gebruiken voor vervoer in het vliegtuig. De reistas kan met de bijgeleverde riemen aan uw autostoel worden vastgegespt. Wij wensen u veel veilige kilometers met uw huisdier toe. Goede reis!

Bezoek de website

 

WWW.PETSTRAVEL.NL

 

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

 

Service Best International is de nummer 1 groothandel in auto-, fiets-, motor-, en truckaccessoires en bedient duizenden klanten wereldwijd. Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, biedt SBI u een one-stop-shop verhaal die wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven
T: + 31 (0)40 230 2300

Klantenservice

Contact
FAQ