NOCO Genius

NOCO® Genius

NOCO® staat bekend om haar hoogwaardige acculaders, jumpstarters en andere mobiele stroomdragers. Daarnaast biedt ze een breed assortiment aan accu-accessoires. NOCO® zet met haar nieuwe generatie producten de standaard op het gebied van ontwerp, prestaties en veiligheid.

Service Best International officiële NOCO® distributeur Benelux

NOCO® heeft Service Best International gekozen als de belangrijkste distributeur in de Benelux. Service Best international zal in die rol NOCO® vertegenwoordigen binnen deze regio voor de verkoop en ondersteuning van deze NOCO® producten. Service Best international is al ruim een jaar distributeur van NOCO® en deze samenwerking wordt richting de toeomst nog intensiever. Voor NOCO® betekent dit een nieuwe stap om ook in de Benelux marktleider te worden. Voor Service Best International betekent het binden van dit premium merk een waardevolle aanvulling van de One-stop-shop propositie.

NOCO® WERKT met verschillende distributeurs door heel Europa. Gevestigd in de Benelux en interesse om NOCO toe te voegen aan het assortiment, wij informeren u graag. 

Bezoek de website

 

HTTPS://NO.CO

 

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

 

Service Best International is de nummer 1 groothandel in auto-, fiets-, motor-, en truckaccessoires en bedient duizenden klanten wereldwijd. Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, biedt SBI u een one-stop-shop verhaal die wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven
T: + 31 (0)40 230 2300

Klantenservice

Contact
FAQ