Carkids

Carkids

Veiligheid, comfort en gebruiksgemak voorop met een kindje in je auto! Dat kan voortaan met het uitgebreide assortiment kinderstoelen van Carkids. Carkids biedt een volledig assortiment van kinderstoelen voor elke leeftijdscategorie.

Veilig reizen

De auto is bij uitstek het favoriete vervoermiddel voor gezinnen. Toch kan een autorit veel energie vragen. Naast dat het gezellig is om met je kinderen te reizen, moet het vooral ook veilig zijn. Als ouder ben je snel afgeleid en dat kan weer ongelukken tot gevolg hebben.

Daarom hebben we in het Carkids assortiment ook een aantal artikelen opgenomen die dit veilig reizen bevorderen. Van een spiegel tot aan een speeltafel en van een organiser tot een zonnescherm, alles voor een veilige rit en fun op de achterbank.

Veilig gekeurd

Kinderen zijn een kwetsbare doelgroep in het verkeer en hebben veel meer kans op letsel bij een ongeluk dan volwassenen. Het lichaam van een kind is niet berekend op de enorme krachten die vrijkomen bij een botsing. Een goedgekeurd kinderzitje is daarom ook verplicht.

Vervoer van je kindje op de juiste manier heeft een direct verband met de overlevingskans van het kind. Ongeveer 98% van de auto ongelukken waar kinderen bij betrokken zijn, komt door menselijke fouten. Een goed en veilig kinderzitje is dus van zeer groot belang. Niet voor niets zijn kinderzitjes verplicht gesteld in Europa.

 

Bezoek de website

 

WWW.CARKIDS.EU

 

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

 

Service Best International is de nummer 1 groothandel in auto-, fiets-, motor-, en truckaccessoires en bedient duizenden klanten wereldwijd. Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, biedt SBI u een one-stop-shop verhaal die wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven
T: + 31 (0)40 230 2300

Klantenservice

Contact
FAQ