0 Vergelijken

Womi

Womi is de onmisbare, universele probleemoplosser in iedere werkplaats.

 

Technisch onderhoud aan de auto verdient aandacht van een vakkundig monteur die elk probleem kan oplossen. Met Womi producten in de werkplaats kan iedere klus geklaard worden en kan de klant weer snel en veilig de weg op. Zelfs de meest onverwachte, tijdrovende problemen worden snel en gemakkelijk verholpen met de betaalbare oplossingen van Womi. Laat het resultaat je overtuigen!

 

De producten van Womi worden met zorg samengesteld, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde technologieën en chemische ontwikkelingen. Hierdoor garanderen we het beste resultaat en een product wat veilig in gebruik is.

 

De Womi productlijnen zijn opgedeeld in vier categorieën en herkenbaar aan de kleurcode op de verpakking:

  • Blauw = Additives (Toevoegingen)
  • Groen = Bonding & Sealing (Lijmen & Kitten)
  • Oranje = Lubricants (Smeermiddelen)
  • Paars = Workshop (Werkplaats).

 

Additives (Toevoegingen)

Additieven zijn niet meer weg te denken uit de huidige moderne auto. Deze toevoegingen zitten dan ook in praktisch alle vloeistoffen die in de auto gebruikt worden. Veel van deze additieven zijn gemaakt om de specifieke eigenschappen en levensduur van de vloeistof te verbeteren. Deze toevoegingen zijn door de fabrikant vaak al toegevoegd of kun je later zelf toevoegen. Het doel hiervan is een betere smering, lager verbruik, betere verbranding of het voorkomen van slijtage of corrosie. De additieven van Womi gaan zelfs nog een stap verder en zijn echte probleemoplossers. Ze kunnen het koelsysteem of één van de verschillende gesloten oliesystemen in de auto een tweede leven geven. De toevoegingen van Womi zijn uiterst doeltreffend, gemakkelijk in gebruik en universeel toepasbaar.

 

Bonding & Sealing (Lijmen & Kitten)

De zeer uitgebreide Womi categorie lijmen en kitten is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en praktische ervaring. De professionele Womi producten zorgen voor langdurige zekerheid, zoals elastische kitten en lijmen ontwikkeld op basis van de modernste technieken. Al deze artikelen

voldoen aan de huidige regelgeving, zonder hierbij concessies te doen aan kwaliteit en verwerking.

De lijmen & kitten van Womi zijn makkelijk aan te brengen en handig in gebruik. De verschillende producten binnen dit assortiment staan bekend om hun veelzijdigheid en sterkte, en zijn uitstekend bestand tegen de verschillende weers- en temperatuur invloeden.

 

Lubricants (Smeermiddelen)

Womi Lube is onmisbaar in de werkplaats. Het beschermt schroef, schuif en klemverbindingen tegen vastzitten, slijtage, corrosie en mechanische geluiden. Womi Lube is

bestand tegen alle weersinvloeden en vormt een fijne beschermende permanente film die latere demontage makkelijk maakt.

 

Workshop (Werkplaats)

De laatste details van elke reparatie bepalen een groot deel van het eindresultaat. Mooi gemaakt maar niet helemaal vlekkeloos, perfect gerepareerd maar nog steeds dat irritante piepje. Met de Womi werkplaats producten heb je goud in handen en los je ook de laatste probleempjes moeiteloos op.

+ Lees meer Lees minder