0 Vergelijken

Protecton

Protecton biedt voor iedere onderhoudsklus de juiste oplossing.

 

Protecton is hèt merk als het gaat om het onderhouden van de auto, voor zowel het interieur als het exterieur. Door een volledig en uitgebalanceerd assortiment kan de consument volledig bediend worden, zodat de auto goed onderhouden wordt en als nieuw blijft.

 

De producten bestaan uit vier productlijnen:

  • Schoonmaakproducten om de auto te reinigen zoals autoshampoo;
  • Technische onderhoudsproducten voor herstel of reparatiewerk zoals smeervetten en roestwerende coatings;
  • Oliën om de conditie van de motor optimaal te houden zoals motorolie;
  • Seizoensproducten gericht op de toepassing van de auto per seizoen zoals koelvloeistoffen en slotondooiers.

 

Schoonmaak

Met het uitgebreide assortiment onderhoudsproducten van Protecton kan iedere consument de auto professioneel onderhouden. Niet alleen de verschillende shampoos, waxen en sprays, maar zeker ook alle sponzen en schoonmaakaccessoires bieden de klant een ruime keuze voor ieder schoonmaak- of onderhoudsklus.

 

Technisch

Barre weersomstandigheden, steenslag, kleine ongelukjes of gewone slijtage hebben allemaal invloed op de auto. Protecton biedt voor ieder herstelwerk, reparatie of gewenste bescherming een kwalitatieve oplossing. Te denken valt aan plamuur voor schadeherstel, diverse roestwerende en underbody coatings voor onderhoud & bescherming en smeermiddelen & vetten. Uiteraard is dit zeer uitgebreide assortiment ook uitermate geschikt voor onderhoud en bescherming van motoren, boten, grasmaaiers, etc.

 

Olie

Een goede motorolie doet meer dan smeren alleen; het voert warmte af, reinigt en dicht af, het dempt geluid en beschermt tegen corrosie en het bespaart bovendien ook nog brandstof. Het gebruik van de juiste motorolie is dus essentieel voor het behoud van voertuigen. Protecton levert al decennia diverse soorten motorolie die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en die volledig zijn samengesteld naar de verplichte eisen die diverse (auto)fabrikanten stellen. Kwalitatief kan Protecton zich met het grootste gemak meten met duurdere oliemerken en zo is Protecton het voordelige alternatief op de markt voor de steeds bewuster wordende consument. Van kettingzaagolie tot motorolie, van remvloeistof tot transmissieolie, het uitgebreide assortiment biedt u een volledig aanbod aan producten waarmee u al uw klanten kunt bedienen.

 

Seizoen

Van iedere auto wordt verwacht dat hij onder alle omstandigheden functioneert. Dat kan alleen als de juiste producten worden gebruikt, aangepast aan de kenmerken van het seizoen. Ruitensproeiervloeistof speciaal voor winterse temperaturen of juist voor warmere periodes, koelvloeistoffen die onder de wisselende omstandigheden optimaal presteren, maar ook een slotontdooier die de gebruiker bij hoge nood nooit in de steek laat. Met voordelige winterpakketten en verschillende klein- en grootverpakkingen biedt Protecton voor iedere consument de perfecte oplossing. Protecton biedt het allemaal.

+ Lees meer Lees minder