0 Vergelijken

Kroon-Oil

KROON-OIL DÉ SMEERMIDDELENSPECIALIST…

 

Een loze kreet? Zeker niet! Al meer dan 100 jaar richt Kroon-Oil zich uitsluitend op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen. Voor welke toepassing dan ook, Kroon-Oil heeft het.

 

Wegverkeer

Smeren, warmte afvoeren, reinigen, afdichten, geluid dempen, beschermen tegen corrosie, brandstof besparen, componenten aansturen, allemaal taken van een smeerolie. Het juiste product is dus essentieel om van a naar b te rijden, maar ook voor het behoud van het voertuig. Deze productgroep omvat producten voor elke toepassing. Voor 50 jaar oude of hagelnieuwe voertuigen, vrachtwagens of personenauto’s. Met Kroon olie gaat u gesmeerd op weg.

 

Tweewielers

Waar ook ter wereld, overal rijden brommers, motoren en scooters. Allemaal hebben ze een eigen smeerbehoefte. Deze productgroep omvat niet alleen smeermiddelen, maar ook reinigingsproducten en ontvetters. Voor alle toepassingen en omstandigheden is een specifiek Kroon-Oil product leverbaar, of het nu gaat om een mountainbike of motor, scooter of elektrische fiets.

+ Lees meer Lees minder