0 Vergelijken

Dresco

“Al bijna 100 jaar is Dresco de grootste specialist in fietsaccessoires in de Benelux.”

 

Ieder jaar worden er meer (elektrische) fietsen verkocht en mobiliteit is een steeds belangrijker vraagstuk. Steeds meer mensen pakken de fiets als alternatief voor de dure auto en gebruiken dat als dagelijks (intermodaal) vervoersmiddel. Met de opkomst van de e-bike, de leasefiets en fiets van de zaak, is de fiets hèt alternatief voor de auto. Daarnaast wil de consument comfortabel onderweg zijn, zelf zijn fiets kunnen onderhouden, aankleden of in geval van nood zelf (kleine) reparaties kunnen uitvoeren.

 

Dresco heeft een breed en diep assortiment aan fietsonderdelen en fietsaccessoires in de categorieën Mobility, Recreational en Kids. Toegespitst op woon- en werkverkeer en de schoolgaande jeugd is Mobility de meest uitgebreide categorie binnen Dresco. Met producten als sloten, fietstassen, bagagedragers, mandjes en fietskratten, binnenbanden en buitenbanden, bandenplaksets, zadels, telefoonhouders en producten voor fietsonderhoud kan iedereen veilig en met plezier naar het werk of school. De categorie Recreational is met name gericht op de ATB-er, mountainbiker of wielrenner. Denk hierbij aan speciale fietsverlichting of fietsbanden en helmen. Kids, zoals de naam al doet vermoeden, bevat fietsaccessoires voor kinderen en de kinderfiets, zoals kinderfietsbanden, zijwieltjes, fietsbellen, kinderzitjes en helmen.

 

Of het nu gaat om een gewone of een omafiets, een elektrische fiets, toerfiets, mountainbike of kinderfiets; Dresco levert alle benodigdheden om zorgeloos te kunnen fietsen. Alle Dresco artikelen zijn eenvoudig te monteren, zodat iedereen zelf de fiets gemakkelijk kan onderhouden, aankleden, veranderen of repareren.

+ Lees meer Lees minder
365 resultaten
Toon