0 Vergelijken

Twinny-Load

Twinny Load – Zorgeloos genieten

 

Wat de bestemming van de reis ook is, kort of lang, actief of relax, met Twinny Load begint de reis ontspannen en plezierig. Met Twinny Load is het zorgeloos genieten. Zorgeloos genieten van het fietsen, van het skiën, van alle spullen die meegenomen kunnen worden voor een heerlijke reis. Doe geen concessies en neem al het nodige veilig en gemakkelijk mee.

 

Twinny Load staat sinds de jaren 80 bekend om haar specialisme op het gebied van fietsendragers. Jarenlange ervaring en expertise gecombineerd met een eigen productiecapaciteit resulteert in een unieke lijn van fietsendragers waarbij veiligheid en gebruiksgemak vanzelfsprekend zijn.

 

Naast de kwalitatief hoogstaande en gebruiksvriendelijke fietsendragers heeft Twinny Load het assortiment uitgebreid met transport gerelateerde artikelen waaronder o.a. spanbanden, binders, dakdragers, dakkoffers, fietshoezen en aanhangerwagen accessoires. Een praktisch assortiment voor het vervoeren van fietsen en het meenemen van extra spullen voor wie met de auto gaat, waarbij veiligheid, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit voorop staan.

 

+ Lees meer Lees minder