0 Vergelijken

NOCO

NOCO, opgericht in 1914, ontwerpt en produceert premium acculaders en jumpstarters voor consumenten, evenals een breed scala aan accu gerelateerde producten en accessoires.

 

Door dit aanbod van wereldklasse heeft NOCO® effectief de nieuwe standaard bepaald op het gebied van design, prestaties en veiligheid en heeft het een geheel nieuwe generatie producten geïntroduceerd.

 

NOCO Genius....Laadt lege accu’s op.

Genius Acculaders zijn niet alleen de lichtste en meest compacte acculaders ooit, ze zijn ook de krachtigste. Genius opladers laden tot drie keer sneller op dan gewone opladers, en ze zijn buitengewoon veilig. NOCO acculaders laden 24/7 zorgeloos zonder overbelasting en werken zelfs met de minste tegenspanning. Ideaal voor het opladen en onderhouden van accu’s van auto’s, boten, motoren, quads, grasmaaiers, vrachtwagens, apparatuur etc...

 

Ga verder dan slim opladen. Doe meer met Genius.

 

NOCO Boost....Brengt lege accu’s weer tot leven.

NOCO Boost Jumpstarters zijn ultracompacte, maar krachtige apparaten met de kracht van lithiumtechnologie. In combinatie met hoogwaardige elektronica en design, levert het veilige en efficiënte prestaties op. Alle modellen zijn uitgerust met gepatenteerde vonkbestendige technologie en beveiliging tegen polariteitsverwisseling. Ideaal voor benzine- en dieselmotoren van auto’s, boten, motoren, quads, grasmaaiers, vrachtwagens, apparatuur etc.

+ Lees meer Lees minder