0 Vergelijken

Carpoint

Carpoint is al jaren een begrip in de automotive wereld. Dat is vooral te danken aan het uitgebreide assortiment aan autoaccessoires.

 

Wat u ook zoekt, of het nu noodzaak of praktisch is, om de autorit comfortabeler te maken of gewoon om uw auto mooier te maken, Carpoint heeft het!

 

Maar…Carpoint is meer dan autoaccessoires alleen. Afgelopen jaren is veel tijd gestoken in het compleet maken van het assortiment en is deze uitgebreid met gereedschappen, aanhangwagenonderdelen en vervangingsonderdelen. Ook worden trends en ontwikkeling op de voet gevolgd om daarop in te spelen, zoals de toevoeging van de oplaadkabels voor elektrische auto’s en de upgrade in de autoverlichting en telefoonaccessoires.

 

Autoverlichting

Voor elk automerk is er een A-kwaliteits autolamp voor een voordelige Carpoint prijs. Naast signaallampen, zijn er vier soorten koplampen (Premium, Longlife, Superwhite en Ultra) zodat er altijd een keuze is.

 

Telefoonaccessoires

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij en worden regelmatig gebruikt in de auto. Om dit zo veilig mogelijk te doen, heeft Carpoint diverse handige telefoonaccessoires in het assortiment. Denk aan audio accessoires voor het handsfree bellen, autostekkers en oplaadkabels om onderweg altijd op te kunnen laden en telefoonhouders om makkelijk te kunnen navigeren.

 

Trailer parts

Van spanbanden tot aanhangernetten, van reflectoren tot verlichtingsbalken, van stekkers tot disselsloten; ook kleinere accessoires zoals kentekenplaatklemmen, trekhaakdop of dode hoek spiegels, Carpoint heeft alles voor de aanhangwagen.

 

EV oplaadkabels

Thuis of onderweg, een laadkabel is voor een elektrische auto onmisbaar. Carpoint heeft een aantal essentiële laadoplossingen, zodat u altijd onbezorgd kunt reizen. Van een wallbox voor aan de muur tot een portable oplaadkabel voor in het stopcontact of een standaard laadkabel voor de laadpaal…Plug ’n charge met Carpoint!

 

Elektrische accessoires

Uiteraard heeft Carpoint voor de gewone auto ook allerlei elektrische producten. Bijvoorbeeld: acculaders of jumpstarters om de accu weer aan de praat te krijgen, of omvormers die het mogelijk maken om apparaten met de 230V stekker aan te sluiten op een 12V voeding van de auto.

 

Ruitenwissers

Een goede ruitenwisser zorgt voor een goed en veilig zicht bij natte weersomstandigheden. Met de Carpoint ruitenwissers heeft u altijd een schone ruit. Carpoint heeft zowel conventionele wisbladen (het rubber gemonteerd aan metalen frame) als flatblade ruitenwissers (rubber gemonteerd aan een flexibele strip) in het assortiment.

+ Lees meer Lees minder