0 Vergelijken

Bosch

Sinds 1886 focust Bosch zich al op innovatie en kwaliteit. Inmiddels is Bosch uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste merken wereldwijd​.

 

In 1886 is Robert Bosch begonnen  met een winkel met slechts twee medewerkers in Stuttgart. Dit is het begin geweest van het tegenwoordige wereldwijde merk Bosch. In 2016 heeft Bosch hun 130 jaar jubileum gevierd samen met zijn 375.000 werknemers. In de 130 jaar dat Bosch bestaat is het uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen in Duitsland en zijn ze actief in meer dan 150 landen.

 

Bosch focust zich altijd erg veel op innovatie. Dit is terug te zien in het jaar 2012. In 2012 had Bosch bijna 90.000 actieve patenten en patent applicaties. Op deze manier kan Bosch zich makkelijk meten met de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Sinds 2020 worden de Bosch producten over de hele wereld geproduceerd. Ze hebben 40 verschillende productlocaties verdeeld over Europa, de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Azië. Door dit wereldwijde netwerk van sales, productie en servies kan Bosch klanten over de hele wereld voorzien van slimme en doordachte Duitse techniek.

 

Sinds 1886 focust Bosch zich al op innovatie en kwaliteit. Inmiddels is Bosch uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste merken wereldwijd. Alle Bosch professionals werken alleen met state-of-the-art testtechnologie; zo ook voor de ruitenwissers.

 

Bosch-ruitenwissers bieden optimaal zicht voor elk automerk

Er zijn ruitenwissers die piepend heen en weer bewegen over de voor- en achterruit en er zijn Bosch-ruitenwissers die geruisloos zorgen voor helder, streeploos zicht naar voren en naar achteren. Veilig autorijden begint met goed zicht, dus besparen op versleten of beschadigde ruitenwisserbladen is valse zuinigheid. Kiest u voor ruitenwissers van Bosch, dan bent u verzekerd van wisserbladen met een perfecte pasvorm en werking, ook tijdens de zwaarste regen-, hagel en sneeuwbuien.

 

Perfecte pasvorm

De wisserbladen worden geleverd met eenvoudig vast te klikken adapters die naadloos aansluiten op de wisserarm van de auto. Maar nog veel belangrijker: het rubber wisserblad volgt perfect de ronding van de autoruit, zodat deze bij elke slag van de ruitenwisser optimaal wordt gewist. Via de QR-code op de verpakking wordt uitgelegd hoe de wisserbladen geplaatst moeten worden.

+ Lees meer Lees minder