0 Vergelijken

AXA

AXA Stenman Industries heeft een lange en rijke historie die begonnen is in 1902.

 

De basis werd gelegd met de productie en verkoop van hang- en sluitwerk (Home Security). Na zo’n twintig jaar wordt een ringslot voor fietsen in het assortiment opgenomen. Dit was de start voor het assortiment fietsbeveiliging (Bike Security).

 

Vandaag de dag bestaat het assortiment voor Bike Security uit fietssloten, fietsverlichting en ketting- en jasbescherming en is AXA Bike Security onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur. Al meer dan 115 jaar stelt AXA alles in het werk om fietser en fiets optimaal te beschermen. Als echte fietsfan weet AXA Bike Security precies wat fietsers nodig hebben om veilig en vertrouwd op pad te gaan.

 

Fietsverlichting
AXA heeft een breed scala aan verlichtingsproducten, van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting waar je zelf uitstekend mee kan zien. Voor iedere fiets heeft AXA de juiste verlichting. Naast fietsverlichting voor de dynamo, heeft AXA ook verlichting die direct op een E-bike accu kan worden aangesloten, of is voorzien van batterijen. Nieuwste aanvullingen in deze categorie zijn de oplaadbare verlichtingsproducten, zodat er nooit meer nieuwe batterijen gekocht hoeven te worden.

 

Sloten
Voor de beveiliging van alle tweewielers, van kinderfiets tot motor, heeft AXA het perfecte slot door het uitgebreide assortiment. Naast de bekende kabelsloten en kettingsloten biedt AXA ook ringsloten en vouwsloten, welke erg sterk zijn en gemakkelijk mee te nemen.
 

+ Lees meer Lees minder