0 Vergelijken

Veiligheid

Bent u op zoek naar een breed assortiment voor fietsveiligheid? Voor elke situatie heeft Service Best International een passende
oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.

Sloten
Bescherm zelf uw fiets tegen diefstal door een goed slot te kopen voor de fiets. Service Best heeft veel verschillende sloten in de verkoop, zoals ringsloten, kabelsloten en kettingsloten, waardoor er altijd het juiste slot voor uw fiets bijzit.

Veiligheid
Maak uw eigen veiligheid prioriteit!

Net als voor automobilisten is het voor fietsers ook belangrijk dat ze veilig kunnen deelnemen aan het verkeer. Zorg er zelf voor dat u voldoende middelen hebt om uzelf te beschermen. Verhoog uw eigen veiligheid door middel van het plaatsen van reflectoren en spiegels op uw fiets en door een helm en veiligheidshesje te dragen.

Fietsbellen
Naast uw eigen veiligheid is de veiligheid van andere gebruikers in het verkeer ook belangrijk. Met een fietsbel kunt u andere weggebruikers waarschuwen, waardoor u niet enkel uw eigen veiligheid verhoogt maar ook die van andere fietsers en voetgangers. Service best heeft meer dan 40 verschillende bellen in het assortiment. Bij ons vindt u dus gemakkelijk een bel voor op uw fiets.
 

+ Lees meer Lees minder
222 resultaten
Toon