0 Vergelijken

Transport

Bent u op zoek naar producten om spullen mee te kunnen nemen op de fiets? Voor elke situatie heeft Service Best International een passende
oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.

Fietstassen
Een fiets gebruiken als vervoersmiddel is goedkoop en goed voor je gezondheid, maar toch wordt de fiets niet altijd als vervoersmiddel gekozen. Een vaak voorkomende reden om de fiets te laten staan en de auto mee te nemen is dat het met een fiets lastig is om spullen mee te nemen, zoals bijvoorbeeld boodschappen. Dit is heel makkelijk op te lossen door een fietstas aan uw fiets te bevestigen. Kies voor een enkel of dubbele fietstas afhankelijk van de hoeveelheid spullen die u mee wilt nemen.

Transport
Indien u ook grotere spullen mee wilt nemen op de fiets kunt u er voor kiezen om een voordrager of een bagagedrager te monteren. Hier kunt u vervolgens een krat aan vast maken waar u de spullen in plaatst of u maakt de spullen met snelbinders vast aan de voor- of bagagedrager.

Kinderzitjes
Heeft u jonge kinderen en wilt u die ook meenemen? Dat kan! Bevestig een kinderzitje aan uw fiets, voetsteunen of een leuning. Bij Service Best vind u alle producten die u nodig heeft om jouw kinderen veilig mee te nemen op de fiets.
 

+ Lees meer Lees minder
98 resultaten
Toon