0 Vergelijken

Transmissie

Bent u op zoek naar versnellingen en kettingen? Voor elke situatie heeft Service Best International een passende
oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.

Versnellingen
Als u ontspannen een fietstocht wil maken of een spannende mountainbiketocht wil fietsen dan is het belangrijk dat u gemakkelijk kunt schakelen van versnelling. Als de fietstocht zwaarder wordt kunt u terug schakelen naar een lagere versnelling. Dit zorgt voor een lichtere weerstand en dus een prettige fietstocht.

Als u regelmatig schakelt op uw fiets kunnen verschillende onderdelen verslijten zoals de derailleurkabel, de versnellingskabel en de versnellingsstift. Indien u opzoek bent naar één van deze onderdelen of een complete versnellingskabel-set dan bent u bij Service Best op het juiste adres. 

Kettingen
Wanneer uw fietsketting begint te verslijten wordt het aangeraden deze tijdig te vervangen. Zo voorkomt u dat u tijdens een fietstocht problemen krijgt met uw ketting en dat u extra onkosten heeft. Hoort u gekraak van de ketting, of het schuren langs de tandwielen dan moet u waarschijnlijk de ketting vervangen.

Fietskettingen zijn er in verschillende maten. De maat van een fietsketting wordt altijd aangegeven met een steekmaat en een breedtemaat. Het eerste getal in de maat geeft de steek van de ketting aan, dit is de onderlinge afstand tussen 2 pennen van de ketting. Deze steek is meestal 1/2 inch (12,7 mm). Het tweede getal in de maat geeft de breedte aan. Bij gewone fietsen is dit meestal 1/8 inch (3,2 mm). Bij Service Best vind u altijd de geschikte maat voor uw fiets.
 

+ Lees meer Lees minder

Alle categorieën

45 resultaten
Toon