0 Vergelijken

Positie

Bent u op zoek naar fietsonderdelen die uw positie kunnen verbeteren? Voor elke situatie heeft Service Best International een passende
oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.

Zadels
Regelmatig krijgen mensen last van hun lichaam als ze een langere fietstocht maken. Vaak is de oorzaak van dit probleem de houding die de persoon in kwestie aanneemt op de fiets. Het juiste zadel kan de positie van het lichaam verbeteren. Het fietszadel zorgt ervoor dat u goed balans kunt houden op uw fiets en uw fiets beter onder controle heeft. Het is daarom ook erg belangrijk om het juiste zadel voor uzelf te kiezen, dat past bij uw zithouding en lichaamsbouw.
Service Best heeft meer dan 60 verschillende zadels op voorraad zodat u altijd het juiste zadel kunt kiezen dat exact bij u past. Of u nu een breed, smal, lang, kort zadel wil of een zadel met veel of juist weinig vering. Service Best heeft het juiste zadel voor u!

Handvat
Voor een fijne fietsrit is het ook belangrijkrijk om een goed paar handvaten op uw fiets te hebben. Als u niet de juiste handvaten heeft kan dit ervoor zorgen dat u last van uw handen of polsen krijgt tijdens een langere fietstocht. Zorg ervoor dat u goed gevormde handvaten op uw fiets heeft om klachten te voorkomen.

Pedaal
Naast zadels en handvaten dragen pedalen ook bij aan een betere houding op uw fiets. De positie van je voeten ten opzichte van de pedalen en de hoogte van de pedalen hebben invloed op uw houding. 

Standaarden
Bent u opzoek naar een fietsstandaard? Let dan op het gewicht van uw fiets en het gewicht van de spullen die u er meestal aan heeft hangen. Het gewicht van de fiets en de wielmaat bepalen het standaard dat u nodig heeft. Bij Service Best vind u altijd een geschikt standaard voor uw fiets.
 

+ Lees meer Lees minder
185 resultaten
Toon