0 Vergelijken

Onderhoud

Bent u op zoek naar producten om uw fiets te onderhouden? Voor elke situatie heeft Service Best International een passende
oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.

Gereedschappen
Om zelf uw fiets te repareren wanneer er een onderdeel kapot is heeft u gereedschap nodig. Of u nu een multitool, een spakenspanner of een pedaalsleutel nodig hebt, u kunt het allemaal bij ons vinden.

Onderhoud
Het goed onderhouden van uw fiets brengt de volgende voordelen mee:
•    Voorkomen van onkosten
•    Bijdragen aan duurzaamheid
•    Veilige fiets
Fietsen bestaan uit bewegende delen zoals een ketting, tandwielen, remmen, wielen, vering. Doordat er altijd beweging plaatsvind ontstaat er wrijving met als gevolg slijtage. Deze slijtage kan uitgesteld worden door de bewegende onderdelen goed te verzorgen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de ketting regelmatig schoon te maken, te spannen en te smeren. Deze werkzaamheden zorgen ervoor dat de ketting soepel loopt en niet gaat roesten waardoor je er langer plezier van kunt hebben. 

Fietspompen
Goed opgepompte banden zijn belangrijk voor uw fietscomfort en de levensduur van de band. Service Best International heeft meer dan 40 verschillende fietspompen in het assortiment zodat er altijd de juiste voor u tussen zit.

Reparatie
Indien uw fietsband kapot gaat is het handig dat u bandreparatieproducten zoals solutie en plakkers in huis heeft zodat u snel weer kunt fietsen. Bij Service Best International vindt u alles dat u nodig heeft om banden te repareren.
 

+ Lees meer Lees minder
170 resultaten
Toon