0 Vergelijken

Fiets

De nummer 1 in fiets accessoires
Service Best International is in 1954 opgericht onder andere als fietsaccessoires groothandel en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming en wereldwijd actief in meer dan veertig landen die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en het doe-het-zelf kanaal.

Een uitgekiend assortiment fietsonderdelen
Onze kracht op het gebied van fietsaccessoires komt voort uit onze eigen merken zoals o.a. Dresco en Desire. Naast onze eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur en leveren wij vele A-merken zoals o.a. Abus, Axa, Continental, Kroon-Oil, Newlooxs, Polisport, Selle Royal, Simson, en Spanninga.

Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, bieden wij u een one-stop-shop oplossing die wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt biedt Service Best International u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Meer dan 3.000 dealers gingen u voor
Iedere klant heeft eigen wensen met betrekking tot het assortiment. Service Best International kijkt naar ieder individu. Daarnaast hebben wij producten voor de low-end en high-end markt. Kortom; standaardproducten en speciaal maatwerk, geproduceerd volgens de hoogste standaarden, innovatief, kwalitatief hoogwaardig en concurrerend in prijs.

Ondersteuning op online, offline en merken
We zijn een totaalleverancier met volledige klantondersteuning, accountmanagement en een webshop. Samen met de accountmanagers, die regelmatig onze klanten bezoeken en informeren, fungeert de afdeling Customer Relations als ideale vraagbaak voor alle vragen die u als klant heeft.
Daarnaast is alle productinformatie terug te vinden op onze webshop, waar ook heel gemakkelijk en snel orders geplaatst kunnen worden, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hierdoor is Service Best International de nummer 1 online groothandel op het gebied van fietsaccessoires.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

+ Lees meer Lees minder
1167 resultaten
Toon