FAQ Veelgestelde Vragen

WELLICHT IS UW VRAAG REEDS BEANTWOORD

Kunnen wij u ergens mee helpen? 

We proberen hier de meest voorkomende vragen voor u te beantwoorden.

Mocht uw vraag er niet bij staan, kunt u deze stellen via customerservice@servicebest.com.

Vraag: Ik heb eenvraag over producten met een licentie, zoals Winnie the Pooh, Princess of Cars.

Antwoord: U kunt het beste contact opnemen met onze Customer Service. Afhankelijk van uw vraag, zullen zij u met de desbetreffende medewerker doorverbinden.

Vraag: Ik zoek een baan, maar ik zie geen (passende) vacature. Kan ik wel solliciteren?

Antwoord: We nodigen je uit om te kijken op onze carrière pagina. Is er geen (passende) vacature beschikbaar,  dan raden wij je aan om ons te blijven volgen. Service Best International is, ondanks de huidige economie, een sterk groeiend bedrijf. Wie weet komt er binnenkort een functie vrij die bij je past.

Vraag: Ik heb me enkele dagen geleden aangemeld als klant, maar ik heb nog niets vernomen.

Antwoord: Dit kan maximaal 3 werkdagen duren. U kunt met ons contact opnemen via Customer Service via customerservice@servicebest.com of bellen met 040 – 230 23 00.

 

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

 

Service Best International is de nummer 1 groothandel in auto-, fiets-, motor-, en truckaccessoires en bedient duizenden klanten wereldwijd. Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, biedt SBI u een one-stop-shop verhaal die wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven
T: + 31 (0)40 230 2300

Klantenservice

Contact
FAQ