0 Vergelijken
Accessoire Kwalitatief beter Goedkoper Toevoeging Familie Groen Huismerk Navulling Grootverpakking

Carpoint LPG Nippel Italie

per stk
Deze Carpoint LPG nippel Italië is een koppelstuk voor het tanken van LPG in het buitenland. De messing vuladapter is eenvoudig met de hand in de LPG tankinstallatie te schroeven. Geschikt voor het tanken in Bosnië-Herzegovina, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Montenegro, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Servië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Zweden. Daarnaast is deze LPG nippel ook geschikt voor het tanken bij een beperkt aantal tankstations in Spanje en Zwitserland.
  • Koppelstuk voor het tanken van LPG in het buitenland
  • Eenvoudig met de hand in de LPG tankinstallatie te schroeven
  • Voor tanken in Bosnië-Herzegovina, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Montenegro, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Servië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Zweden.

Omschrijving

Deze Carpoint LPG nippel Italië is een koppelstuk voor het tanken van LPG in het buitenland. De messing vuladapter is eenvoudig met de hand in de LPG tankinstallatie te schroeven. Geschikt voor  het tanken in: * Bosnië-Herzegovina * Denemarken * Frankrijk * Griekenland * Hongarije * Italië * Kroatië * Montenegro * Noorwegen * Oostenrijk * Portugal * Servië * Slovenië * Slowakije * Tsjechië * Zweden Daarnaast is deze LPG nippel ook geschikt voor het tanken bij een beperkt aantal tankstations in Spanje en Zwitserland.

Specificaties

Specificaties
EAN 8711293012220
Artikelnummer 0521802
Merk Carpoint
Primaire kleur Koper
Land van oorsprong China
Bruto hoogte in centimeters 14.0
Bruto lengte in centimeters 9.1
Bruto gewicht in kilogram 0.146
Bruto breedte in centimeters 4.0
Aantal producten in binnendoos 25.0
Primair materiaal Koper
Inhoud eenheid 1 Stuks
Product lengte in centimeters 5.5
Aantal producten in omdoos 100.0
Verpakkingstype Blisterverpakking
Soort product LPG toebehoren
Garantie in maanden 24