0 Vergelijken
Accessoire Kwalitatief beter Goedkoper Toevoeging Familie Groen Huismerk Navulling Grootverpakking

Carpoint Automatten Comfortline Toyota

per stk
Complete set Carpoint automatten Comfortline voor Toyota. Deze semi-pasvorm set bestaat 2 voor- en 2 achtermatten. Voor Toyota Auris, Avensis, Aygo, Camry, Carina, Carolla, Celica, Hilux, Landcruiser, Paseo, Picnic, RAV4, Starlet, Verso en Yaris. Met gefestonneerde rand en voorzien van een hakstuk. Granulaat antislip laag op de onderzijde van alle matten en extra automatklemmen voor de bestuurderszijde die ervoor zorgen dat de automat niet onder de pedalen kan schuiven.
  • Complete set semi-pasvorm automatten met 2 voor- en 2 achtermatten
  • Voor Toyota Auris, Avensis, Aygo, Camry, Carina, Carolla, Celica, Hilux, Landcruiser, Paseo, Picnic, RAV4, Starlet, Verso en Yaris
  • Gefestonneerde rand en voorzien van een hakstuk

Omschrijving

Complete set Carpoint automatten Comfortline voor Toyota. Deze set bestaat uit twee voormatten en twee achtermatten. De automatten zijn speciaal ontworpen om het tapijt en de autovloer te beschermen tegen vuil, slijtage en zout. Geschikt voor de Toyota: * Auris * Avensis * Aygo * Camry * Carina * Carolla * Celica * Hilux * Landcruiser * Paseo * Picnic * RAV4 * Starlet * Verso * Yaris De semi-pasvorm matten hebben een gefestonneerde rand en zijn voorzien van een hakstuk die het meest slijtgevoelige gebied beschermen. Door de granulaat antislip laag op de onderzijde van alle automatten zullen de matten nagenoeg niet wegglijden. De meegeleverde automatklemmen voor de bestuurderszijde zorgen ervoor dat de automat niet onder de pedalen kan schuiven.

Specificaties

Specificaties
EAN 8711293479382
Artikelnummer 0320841
Merk Carpoint
Primaire kleur Zwart
Land van oorsprong België
Bruto hoogte in centimeters 71.0
Bruto lengte in centimeters 3.0
Bruto gewicht in kilogram 2.0
Bruto breedte in centimeters 50.0
Primair materiaal Vinyl
Secundair materiaal Textiel
Inhoud eenheid 1 Stuks
Aantal producten in omdoos 1.0
Verpakkingstype Verpakt
geen specificatie
Soort product Mattenset semi pasvorm
Garantie in maanden 24