0 Vergelijken

Zonwering

Bent u op zoek naar een breed assortiment zonneweringproducten?
Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  

Zonneschermen 
Zonneschermen zijn er in verschillende soorten en maten. 
Handige zonneschermen voor de zijruit geven bescherming tegen hinderlijk zonlicht en houden de auto koel. Deze worden aangeboden in neutrale kleuren maar ook met leuke prints met zuignapbevestiging.

Naast zonneschermen treft u ook ruitenfolie aan in het assortiment. Deze speciale aluminium vooruit folie kan zowel in de zomer als winter worden gebruikt. In de zomer blijft uw auto koel en in de winter voorkomt u vorst op uw ruit.  

Ruitenfolie 
Daarnaast hebben we ook ruitenfolie om ramen (van auto, kantoren of badkamers) te blinderen met statische bevestiging, dus semipermanent of permanente bevestiging. Hiervan zijn er verschillende afmetingen.  Een belangrijk kenmerk hierbij is dat de lichtdoorlatendheid 5% is en dus goede bescherming biedt tegen UV- en zonlicht en is warmte werend.

De lichtdoorlatendheid van de voorruit en van de voorste zijruiten moeten minimaal 55% zijn. De achterruit mag wel zijn voorzien van een folie of coating. Het voertuig moet dan wel een rechterbuitenspiegel hebben.

Folies en coatings die het doorlaten van licht te sterk verminderen mag u niet aanbrengen op de autoruiten. De voorruit en de zijruiten mogen geen beschadigingen of verkleuringen hebben. Ook mogen er geen onnodige voorwerpen op het raam zitten die het zicht van de bestuurder belemmeren. Dit geldt ook voor de achterruit als de auto geen rechterbuitenspiegel heeft.
 

+ Lees meer Lees minder