0 Vergelijken

Winter

Bent u op zoek naar een breed assortiment winterproducten?  Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  


Geen bevroren voorruit meer!

De anti-ijsdek deken is een gemakkelijke manier om de voorruit van de auto in de winter ijs- en sneeuwvrij te houden. Dus krabben is verleden tijd. In de zomer geeft deze voorruitfolie bescherming tegen zon en warmte. De voorruitfolie heeft een aluminium toplaag en een verstevigde rand. 

Er zijn verschillende soorten ijskrabbers voor elke situatie in het assortiment. Ook verkopen wij 2-in-1 ijskrabbers waarmee u  ijs kan krabben maar ook vocht/ condens aan de binnenkant van uw voorruit kan schaven.

Tot slot hebben we ook handige tools als ruitenontdooier, de-icers en slotontdooiers voor als u snel af wilt van de vorst op uw auto. Hier hebben wij ook speciaal een pakket voor samengesteld zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of u iets mist in de aankoop.


Sneeuwkettingen
De sneeuwkettingen zijn eenvoudig te monteren zonder de auto te verrijden en is vervaardigd uit heet behandeld carbonstaal. Met de geharde stalen gripschakels gaat u zelfverzekerd de sneeuw in met uw auto.

Een eenvoudig spansysteem zorgt ervoor dat de ketting gemakkelijk op de juiste plek zit. Dit maakt hem eveneens gemakkelijk te monteren zelfs als er weinig ruimte is tussen de band en de wielkast.

Sneeuwkettingen zijn auto specifiek. Of de ketting geschikt is voor uw auto hangt af van merk, type, uitvoering en bouwjaar van de auto. Controleer dit dus van tevoren goed om teleurstelling te voorkomen!

+ Lees meer Lees minder

Alle categorieën

71 resultaten
Toon