0 Vergelijken

Transport

Bent u op zoek naar een breed assortiment aan transport producten? Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  

Transport is erg belangrijk wanneer u een aangename reis wilt met uw auto. Hierbij kunt u denken aan bagageboxen, dakdragers, fietsdragers en hondenrekken. 

Dakdragers
Dakdragers zijn ideaal voor het bevestigen van een dakkoffer. Hierdoor bent u goed voorbereid op weg. 
Dakdragers voor auto’s zijn specifiek en iedere auto heeft dus zijn eigen afmetingen voor de beste dakdrager. Service Best biedt hierom dan ook een compleet assortiment waarmee wij dakdragers hebben voor nagenoeg alle modellen auto’s.

Dakkoffers 
Dakkoffers zijn ideaal voor het vervoeren van extra spullen die niet meer in uw auto passen. In de praktijk worden dakkoffers veel gebruikt tijdens skivakanties of normale vakanties. 

Fietsdragers 
Naast dakkoffers heeft Service Best International ook fietsdragers in het assortiment. Voor het vervoeren van fietsen op het dak van de auto, fietsdragers voor auto’s zonder trekhaak aan de achterkant van de auto of trekhaakdragers.


Twinny Load is wat betreft fietsdragers het grootste merk. Twinny Load fietsdragers zijn al decennia lang een begrip in de markt en staan gelijk aan kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Of u nu op zoek bent naar een solide basis fietsdrager, of juist hoge eisen stelt aan comfort en design, binnen ons zorgvuldig opgebouwde aanbod vindt u altijd de fietsdrager die zal voldoen aan uw wensen.
 

+ Lees meer Lees minder

Alle categorieën

195 resultaten
Toon