0 Vergelijken

Ruitenwissers

Bent u op zoek naar een breed assortiment ruitenwissers?  Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  

Ruitenwissers vervangen
Ruitenwissers zijn op een gegeven moment toe aan vervanging. Vaak merkt u zelf wanneer het tijd is, de ruitenwissers laten strepen na, hobbelen over de autoruit of piepen tijdens het wissen. Kortom; uw ruit wordt niet meer goed droog- en schoongemaakt. 

Voor elk merk en model auto zijn wissers te koop die perfect passen. Zonder gereedschap zitten de nieuwe ruitenwissers er al binnen enkele minuten op hun plek. Afstellen is niet nodig!

Wat zijn Flatblade ruitenwissers?
Normaal gezien zijn auto’s voorzien van een ruitenwisser die bestaat uit een aluminium frame met een rubberen strip. Deze ruitenwisser wordt steeds vaker vervangen door flatblades. Flatblade ruitenwissers hebben een flexibele strip in plaats van een aluminium frame. Ze volgen de ronding van de autoruit waarbij de druk overal evenveel wordt verdeeld. Het resultaat hierbij is dat je beter, stiller en sneller kan wissen!

Achterruitwissers 
Achterruitwissers zijn een categorie apart. Ze zorgen voor duidelijk zicht om de gehele auto en dat geeft extra veiligheid, vooral bij speciale manoeuvres zoals inhalen en parkeren. Heeft uw auto een achterwisser, controleer dan geregeld of die zijn werk nog goed doet.

Vindt u het zonde om de complete ruitenwisser te vervangen terwijl eigenlijk alleen het rubber versleten is? Alleen het ruitenwisserrubber vervangen is ook mogelijk! De vervangende rubbers schuift u in het ruitenwisserblad van uw huidige ruitenwisser. Een voordelig alternatief voor het kopen van compleet nieuwe ruitenwissers.

Nieuwe ruitenwissers kopen kan tegenwoordig eenvoudig online. U hoeft dus niet naar een garage om daar af te wachten of de juiste wissers op voorraad zijn. In onze webwinkel kunt u de juiste wissers voor uw auto heel gemakkelijk vinden.

+ Lees meer Lees minder

Motorolie, verlichting of ruitenwisser nodig?

Zoek producten op basis van kenteken

Of selecteer op merk/model/type

Alle categorieën

186 resultaten
Toon