0 Vergelijken

Pech onderweg

Bent u op zoek naar een breed assortiment aan pech onderweg producten? Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  

Pech onderweg 
Pech onderweg is een van de vervelendste situaties tijdens het autorijden. Hiervoor is het erg belangrijk dat u ingeval van een pech of noodgeval de juiste producten bij u heeft in de auto. Voor een onbezorgde autorit of wanneer op vakantie gaat.

Enkele voorbeelden van deze producten zijn een gevarendriehoek, noodhamers, startkabels en sleepkabels, veiligheidsvestjes, blusdekens en EHBO verbandtrommels.

Verplichte producten in het buitenland 
Als u op vakantie gaat naar het buitenland, gelden hier andere regels dan in uw thuisland. Zo geldt dit ook voor veiligheidsproducten, controleer daarom altijd goed welke producten verplicht zijn in de landen die u gaat bezoeken. 

Binnen Europa heeft u te maken met verschillende verkeerswetgeving. In veel landen zijn een veiligheidshesje en gevarendriehoek in de auto verplicht. Dit geldt vaak ook voor een verbanddoos, alcoholtesters, reservelampjes en brandblussers. 

Ieder land heeft zijn eigen verkeerswetgeving bestaande uit onder andere verkeersregels en voertuigeisen. De verkeersregels gelden voor iedereen, maar de voertuigeisen gelden alleen voor voertuigen die in dat land geregistreerd zijn (op kenteken staan).
 

+ Lees meer Lees minder

Alle categorieën

125 resultaten
Toon