0 Vergelijken

Comfort

Bent u op zoek naar een breed assortiment aan comfort producten ?  Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  
 
Interieur
Wilt u een nieuwe look in de auto en hiermee ook nog eens de originele bekleding beschermen? Dan hebben wij hier een mooie oplossing voor! Met onze stoelhoezen, stoelkussens en stuurhoezen geeft u het interieur van uw auto een geheel nieuwe look! Door het brede aanbod (van kleur) heeft u zeker iets wat bij u past.

Organizers 
Ook bieden wij een aantal handige organizers, hiermee kunt u eenvoudig spullen opbergen in uw auto. Hierdoor zult u  in het vervolg geen troep meer in uw auto hebben en bovendien is alles makkelijk te vinden wat veel tijd bespaard in vergelijking tot alles normaal moeten zoeken.

Automatten 
Daarnaast verkopen wij ook veel soorten automatten. Dit zijn hele sets. De matten zijn stevig, van erg goede kwaliteit en geschikt voor originele bevestigingspunten. De rubberen automatten zijn voor extra grip en hebben een antislip werking door het rubberen materiaal.

Heeft u vaak last van een gordel die in uw nek of schouder snijdt? Dan bieden wij hiervoor een aantal gordelhoezen, hiermee zit u erg comfortabel en is de autorit nog aangenamer.

+ Lees meer Lees minder
148 resultaten
Toon