0 Vergelijken

Accessoires

Bent u op zoek naar een breed assortiment aan accessoires?  Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  
    
Bent u met de auto onderweg en wilt u bijvoorbeeld de navigatie op uw telefoon aanzetten? Of heeft u kinderen die achterin de auto op de tablet een film willen kijken? Dan hebben wij hier houders voor!

Houders
Met de verschillende varianten houders bieden wij voor ieder wat wils! Of u de houder nu in uw ventilatierooster wilt bevestigen, het aan uw voorruit wil hangen of u uw iPad achterop de bestuurder of bijrijders stoel wilt bevestigen. Wij hebben dit allemaal in het assortiment!

De houders klemmen erg stevig en de interne veer of magneet zorgt ervoor dat de telefoon of tablet stevig wordt vastgehouden. De houders zijn universeel en hierdoor past vrijwel elk apparaat erop!

Nachtbrillen 
Ook verkopen wij een nachtbril met een zwart frame en gele, gepolariseerde glazen die ervoor zorgen dat u ’s nachts beter zicht heeft. Vooral bij slecht weer en als het donker is heeft u hier dus profijt van. 

 

.

+ Lees meer Lees minder
51 resultaten
Toon