0 Vergelijken

Interieur

Bent u op zoek naar een breed assortiment voor het interieur van uw auto?  Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  

Interieur
Het interieur van uw auto wordt vaak over het hoofd gezien. 
Om het interieur te beschermen kan er gebruik worden gemaakt van mattensets en stoelbeschermers.   

Daarnaast zijn er ook vervangingsproducten voor uw interieur, denk bijvoorbeeld aan een pookknop of pookhoes voor een nieuwe uitstraling van uw autopook.  

Comfort onderweg
Elke bestuurder wil comfortabel zichzelf verplaatsen naar de gewenste locatie. In het assortiment zijn verschillende producten te vinden waardoor u met een goed gevoel op weg gaat. Bekijk goed of deze producten geschikt zijn voor uw model auto. 


Een gordelhoes zorgt er voor dat de gordel aangenaam aanvoelt tegen uw lichaam. Hierdoor voorkomt u irritatieplekken door de scherpe randen van een normale gordel.   

In het assortiment treft u ook autostoelkussens en rugsteunen voor ultiem comfort. Hierdoor voorkomt u rugklachten bij langdurige ritten. 

Benieuwd naar het alle comfortproducten, klik hier! 

Veiligheid 
Veiligheid is tot slot het belangrijkste element bij het vervoeren van personen van a naar b. Hiervoor hebben wij een aantal gordels, kinderzitjes en zitverhogers in het assortiment.  
 

+ Lees meer Lees minder
239 resultaten
Toon