0 Vergelijken

Gereedschap

Bent u op zoek naar een assortiment met gereedschap? Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  

Het juiste gereedschap kan natuurlijk niet ontbreken, wanneer u onderweg pech hebt of simpelweg even iets wil vervangen is het handig om wat bij de hand te hebben.

Bevestigen 
Wij bieden verschillende soorten materialen aan wat betreft bevestiging om te helpen bij het klussen, hier vindt u onder andere verschillende soorten tape, tie wraps, slangklemmen en verschillende oplossingen om de zomer-of winterbanden op te slaan.

Hand- en pneumatisch gereedschap 
Handgereedschap en pneumatisch gereedschap. Wij bieden hier een compleet assortiment met allerhande soorten gereedschap. U kan hierbij denken aan verschillende meetinstrumenten om bandenspanning of profiel te meten (zowel digitaal als analoog), verschillende spanningszoekers voor gebruik auto (12-24 Volt) of thuis (230 Volt).

Pneumatisch gereedschap en compressoren worden voor luchttechniek gebruikt. Wij bieden verschillende koppelstukken, blaas- en verfpistolen en luchtslangen die allemaal te gebruiken zijn met de compressoren.

Werkplaats
Tot slot zijn er verschillende acculaders wat betreft grootte en amperage/ spanning verkrijgbaar met accessoires van de merken Noco Genius, Carpoint en Absaar.

Met onze artikelen kunt u dus thuis uw eigen werkplaats creëren, veel ‘’ongelukjes’’ met een auto zijn ook zelf oplosbaar! Dit scheelt een hoop tijd en geld. Met het juiste product en de juiste kennis komt u al erg ver!
 

+ Lees meer Lees minder
309 resultaten
Toon