0 Vergelijken

Beveiliging

Bent u op zoek naar een breed assortiment beveiligingsproducten? Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  

Alarmsimulator
Iedereen weet hoe belangrijk het is om uw auto goed te beveiligen. Er worden gemiddeld ongeveer 3500 personenauto’s gestolen per jaar in Nederland. Een goed beveiligingssysteem is dus onmisbaar.

Zo bieden wij bijvoorbeeld een alarmsimulator met led; deze is eenvoudig te installeren en bevat ledverlichting waardoor het lijkt alsof er een alarminstallatie in de auto aanwezig is. Zodra de motor is afgezet begint het te knipperen. 

Centrale deurvergrendeling 
Verder bieden we Interface om centrale deurvergrendeling op uw auto te maken met twee afstandsbedieningen. In alle twee of vier portieren moet een motor zitten, dit controleer je door de rechter voorportier met de sleutel op slot te doen. Als dan de linker voorportier ook op slot gaat is deze module geschikt. De meegeleverde afstandsbedieningen werken tot een afstand van 100 meter.

Wielklemmen 
Ook wielklemmen zijn niet te vergeten. Wij bieden stevige wielklemmen met standaard maten voor caravan, campers, aanhangers en uw auto. De wielklem is niet alleen te gebruiken tegen diefstal van uw caravan, camper of aanhanger, maar ook diefstal van uw auto kunt u hiermee voorkomen. De wielklem wordt steeds vaker gebruikt en is ideaal wanneer u uw auto voor een lange of korte tijd wilt beveiligen. Het wiel kan hierdoor niet meer vrij ronddraaien en diefstal wordt dus nihil.

Stuursloten 
Tot slot bieden wij verschillende stuursloten voor uw auto. Ze zijn gemaakt van gehard staal zodat deze nagenoeg niet kapot te krijgen zijn. Met deze stuursloten is uw auto zeer goed beveiligd tegen diefstal. 

Het is erg eenvoudig te bevestigen;

  1. draai het stuur eerst in de stuurslot positie 
  2. plaats dan het slot of bijvoorbeeld het stuurslot belt lock, deze heeft een hoge preventieve werking tegen autodiefstal
  3. het slot wordt met een lus door het stuur gehaald
  4. het uiteinde van het slot wordt in de bevestiging van de autogordel geklikt.
     
+ Lees meer Lees minder
24 resultaten
Toon