0 Vergelijken

Hoezen

Bent u op zoek naar een breed assortiment aan covers?  Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  

Covers
Wilt u dat uw voertuig niet beschadigd door bijvoorbeeld hagel, rondvliegende objecten door de wind of krasjes? Dan zijn onze covers iets voor u!

Wij bieden verschillende soorten hagel beschermhoezen, die uw auto beschermen tegen hagelschade. De hoezen zijn erg stevig en hebben een elastische band en snel sluiting aan de onderkant voor een goede pasvorm. De hoezen dienen op een droge auto te worden aangebracht.

Autohoezen
Daarnaast bieden wij ook polyester autohoezen aan, hiermee zorgt u dat uw auto goed beschermd is tegen vuil en weersinvloeden. De hoezen zijn gemaakt van polyester wat erg stevig en waterdicht is. Daarnaast hebben de hoezen een elastiek koord wat ervoor zorgt dat de hoes stevig om uw auto blijft zitten. Deze worden geleverd in een handige polyester opbergtas.

Wij verkopen hoezen voor vrijwel ieder soort voertuig; auto, motor, stationwagen, MPV, caravan en camper. Kijkt u gerust verder!
 

+ Lees meer Lees minder