0 Vergelijken

Verlichting

Bent u op zoek naar fietsverlichting? Voor elke situatie heeft Service Best International een passende
oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.

Voorlampen
Een voorlamp, oftewel een koplamp zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent voor het verkeer van de tegenoverstelde richting. Bij Service Best vindt u diverse koplampen zoals LED lampen, dynamolampen en lampen met reflectoren. 

Achterlampen
Een achterlicht zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent voor verkeer dat dezelfde richting opgaat en dus van achter je komt. Bij Service Best vindt u verschillende achterlichten zoals achterlichten met magneetbevestiging, LED lichten, lichten voor spatbord, oplaadbare lichten en lichten met meerdere functies zoals richtingaanwijzer en remlicht.

Verlichtingssets
Bent u opzoek naar een voorlamp en een achterlamp? Kies dan voor een verlichtingsset.

Dynamo
Dynamo’s zorgen ervoor dat u licht heeft terwijl u fiets. De energie die gecreëerd wordt door te fietsen wordt gebruikt om de koplamp en het achterlicht te verlichten.

Reflectoren
Zorg voor extra zichtbaarheid door reflectoren aan uw spaken of uw bagagedrager te bevestigen. De reflectoren kunt u zelf gemakkelijk aan uw fiets klikken.

Reservelampjes
Zijn uw fietslampen kapot? Bij Service Best vindt u reservelampjes voor zowel voor als achter.

Verlichting accessoires
Heeft u een nieuwe lamp gekocht en moet u deze bevestigen? Bij Service Best vindt u onderdelen om zowel de lamp als de kabels te bevestigen.
 

+ Lees meer Lees minder
118 resultaten
Toon