0 Vergelijken

12/24 Volt

Bent u op zoek naar een breed assortiment aan 12/24V accessoires?  Voor elke situatie heeft Service Best International een passende oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier verder.  

Aanstekeringang accessoires 
Dit zijn accessoires die in te pluggen zijn via de aanstekeringang van uw auto of via USB. Het zijn stuk voor stuk handige accessoires om altijd mee te nemen wanneer u de weg opgaat. 

Denk bijvoorbeeld aan de stofzuiger, als er iets geknoeid wordt of iemand met vieze voeten uw auto instapt hoeft u simpelweg de compacte stofzuiger in te pluggen en kunt u dit eenvoudig opruimen.

Autoventilatie
Veel mensen hebben het probleem dat ze in een auto rijden waar geen airco in zit. Tegenwoordig zijn er erg hete zomers en is het niet op te lossen door het raam open te zetten. Het is dan erg fijn om een ventilator bij te hebben die u door middel van USB makkelijk kunt gebruiken in de auto.

Telefoonaccessoires 
Het assortiment telefoonaccessoires is momenteel erg breed, heeft u bijvoorbeeld (bluetooth) oordopjes nodig of een sportarmband voor de sportliefhebbers. 

Accessoires voor onderweg
Service Best International biedt daarnaast ook handige oplossingen aan in de vorm van telefoonhouders zodat u uw telefoon eenvoudig kan plaatsen op uw ventilatierooster.

Heeft u een kabeltje nodig om uw smartphone onderweg op te laden of gaat u toch voor de powerbank die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. We hebben veel verschillende soorten kabels voor iPhone maar ook voor Android, denk hierbij aan USB A en USB C laadkabels.
 

+ Lees meer Lees minder
187 resultaten
Toon