0 Vergelijken

Auto

De nummer 1 groothandel in auto accessoires
Service Best International is in 1954 opgericht als auto accessoires groothandel en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming en wereldwijd actief in meer dan veertig landen die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Een slim doordacht assortiment met ruim 10.000 artikelen wordt geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en het doe-het-zelf kanaal.

Een uitgekiend assortiment
Onze kracht op het gebied van automotive komt voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Commandant, Carkids, Protecton, Pets Travel, Twinny Load en Valma. Naast onze eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur en leveren wij vele A-merken zoals o.a. Bosch, Castrol, Holts, Kemetyl, Kroon-Oil, Mobil, Noco Genius, Philips, Rustyco, Sonax, Turtle Wax, Valvoline en Wynn’s.

Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, bieden wij u een one-stop-shop verhaal dat wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt biedt Service Best International u een uitgekiend auto accessoires assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Meer dan 3.000 dealers gingen u voor
Iedere klant heeft eigen wensen met betrekking tot het assortiment. Service Best International kijkt naar ieder individu. Daarnaast hebben wij producten voor de low-end en high-end markt. Kortom; standaardproducten en speciaal maatwerk, geproduceerd volgens de hoogste standaarden, innovatief, kwalitatief hoogwaardig en concurrerend in prijs.

Ondersteuning op online, offline en merken
We zijn een totaalleverancier met volledige klantondersteuning, accountmanagement en een webshop. Samen met de accountmanagers, die regelmatig onze klanten bezoeken en informeren, fungeert de afdeling Customer Relations als ideale vraagbaak voor alle vragen die u als klant heeft.
Daarnaast is alle productinformatie terug te vinden op onze webshop, waar ook heel gemakkelijk en snel orders geplaatst kunnen worden, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hierdoor is Service Best International de nummer 1 groothandel op het gebied van auto accessoires.
 

+ Lees meer Lees minder

Motorolie, verlichting of ruitenwisser nodig?

Zoek producten op basis van kenteken

Of selecteer op merk/model/type

3817 resultaten
Toon