Assortiment

EIGEN MERKEN, A-MERKEN EN PRIVATE LABEL

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is het vinden in een met zorg samengesteld en altijd actueel assortiment. De kracht komt voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton.

Naast onze eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.

 

Eigen merken

De kracht van Service Best International is het vinden in een met zorg samengesteld en altijd actueel assortiment. Eigen merken opbouwen met een sterke identiteit, dat is wat ons groot heeft gemaakt.

Naast het leveren van onze eigen bekende merken is Service Best International ook wereldwijd distributeur van vele A-merken.

 

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

 

Service Best International is de nummer 1 groothandel in auto-, fiets-, motor-, en truckaccessoires en bedient duizenden klanten wereldwijd. Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, biedt SBI u een one-stop-shop verhaal die wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven
T: + 31 (0)40 230 2300

Klantenservice

Contact
FAQ