0 Vergelijken

 

Merken

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.

Eigen merken
Carkids
Carkids

Carkids | Alles voor een veilige en prettige reis

 

De auto is bij uitstek het favoriete vervoersmiddel voor gezinnen. Of je jouw kind of kinderen wegbrengt naar de opvang of school of lekker een dagje op pad gaat of op vakantie; waar de rit ook naar toe gaat. Veiligheid, comfort en gebruiksgemak staan voorop bij Carkids.

 

Met het uitgebreide assortiment van Carkids zorg je ervoor dat je veilig en prettig op pad kan met jouw kindje(s). Van kinderstoelen voor elke leeftijdscategorie (met en zonder isofix) tot spiegels, organisers en zonneschermen. Carkids heeft alles voor een veilige en plezierige reis in de auto.

Carpoint
Carpoint

Carpoint is al jaren een begrip in de automotive wereld. Dat is vooral te danken aan het uitgebreide assortiment aan autoaccessoires.

 

Wat u ook zoekt, of het nu noodzaak of praktisch is, om de autorit comfortabeler te maken of gewoon om uw auto mooier te maken, Carpoint heeft het!

 

Maar…Carpoint is meer dan autoaccessoires alleen. Afgelopen jaren is veel tijd gestoken in het compleet maken van het assortiment en is deze uitgebreid met gereedschappen, aanhangwagenonderdelen en vervangingsonderdelen. Ook worden trends en ontwikkeling op de voet gevolgd om daarop in te spelen, zoals de toevoeging van de oplaadkabels voor elektrische auto’s en de upgrade in de autoverlichting en telefoonaccessoires.

 

Autoverlichting

Voor elk automerk is er een A-kwaliteits autolamp voor een voordelige Carpoint prijs. Naast signaallampen, zijn er vier soorten koplampen (Premium, Longlife, Superwhite en Ultra) zodat er altijd een keuze is.

 

Telefoonaccessoires

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij en worden regelmatig gebruikt in de auto. Om dit zo veilig mogelijk te doen, heeft Carpoint diverse handige telefoonaccessoires in het assortiment. Denk aan audio accessoires voor het handsfree bellen, autostekkers en oplaadkabels om onderweg altijd op te kunnen laden en telefoonhouders om makkelijk te kunnen navigeren.

 

Trailer parts

Van spanbanden tot aanhangernetten, van reflectoren tot verlichtingsbalken, van stekkers tot disselsloten; ook kleinere accessoires zoals kentekenplaatklemmen, trekhaakdop of dode hoek spiegels, Carpoint heeft alles voor de aanhangwagen.

 

EV oplaadkabels

Thuis of onderweg, een laadkabel is voor een elektrische auto onmisbaar. Carpoint heeft een aantal essentiële laadoplossingen, zodat u altijd onbezorgd kunt reizen. Van een wallbox voor aan de muur tot een portable oplaadkabel voor in het stopcontact of een standaard laadkabel voor de laadpaal…Plug ’n charge met Carpoint!

 

Elektrische accessoires

Uiteraard heeft Carpoint voor de gewone auto ook allerlei elektrische producten. Bijvoorbeeld: acculaders of jumpstarters om de accu weer aan de praat te krijgen, of omvormers die het mogelijk maken om apparaten met de 230V stekker aan te sluiten op een 12V voeding van de auto.

 

Ruitenwissers

Een goede ruitenwisser zorgt voor een goed en veilig zicht bij natte weersomstandigheden. Met de Carpoint ruitenwissers heeft u altijd een schone ruit. Carpoint heeft zowel conventionele wisbladen (het rubber gemonteerd aan metalen frame) als flatblade ruitenwissers (rubber gemonteerd aan een flexibele strip) in het assortiment.

Commandant
Commandant

Commandant is van oorsprong een Nederlands bedrijf en staat al jaren bekend om het groene blik, de Commandant Cleaner Nr. 4, maar Commandant is veel meer dan dat alleen.

 

Een mooi assortiment aan reinigingsproducten, autowax, polijstproducten en krasverwijderaars. Deze worden dan ook al jaar en dag gebruikt onder de echte poetsers die op een effectieve en veilige manier hun voertuig in top staat willen houden en laten schitteren. 

Dresco
Dresco

“Al bijna 100 jaar is Dresco de grootste specialist in fietsaccessoires in de Benelux.”

 

Ieder jaar worden er meer (elektrische) fietsen verkocht en mobiliteit is een steeds belangrijker vraagstuk. Steeds meer mensen pakken de fiets als alternatief voor de dure auto en gebruiken dat als dagelijks (intermodaal) vervoersmiddel. Met de opkomst van de e-bike, de leasefiets en fiets van de zaak, is de fiets hèt alternatief voor de auto. Daarnaast wil de consument comfortabel onderweg zijn, zelf zijn fiets kunnen onderhouden, aankleden of in geval van nood zelf (kleine) reparaties kunnen uitvoeren.

 

Dresco heeft een breed en diep assortiment aan fietsonderdelen en fietsaccessoires in de categorieën Mobility, Recreational en Kids. Toegespitst op woon- en werkverkeer en de schoolgaande jeugd is Mobility de meest uitgebreide categorie binnen Dresco. Met producten als sloten, fietstassen, bagagedragers, mandjes en fietskratten, binnenbanden en buitenbanden, bandenplaksets, zadels, telefoonhouders en producten voor fietsonderhoud kan iedereen veilig en met plezier naar het werk of school. De categorie Recreational is met name gericht op de ATB-er, mountainbiker of wielrenner. Denk hierbij aan speciale fietsverlichting of fietsbanden en helmen. Kids, zoals de naam al doet vermoeden, bevat fietsaccessoires voor kinderen en de kinderfiets, zoals kinderfietsbanden, zijwieltjes, fietsbellen, kinderzitjes en helmen.

 

Of het nu gaat om een gewone of een omafiets, een elektrische fiets, toerfiets, mountainbike of kinderfiets; Dresco levert alle benodigdheden om zorgeloos te kunnen fietsen. Alle Dresco artikelen zijn eenvoudig te monteren, zodat iedereen zelf de fiets gemakkelijk kan onderhouden, aankleden, veranderen of repareren.

Pets Travel
Pets Travel

Pets Travel heeft een uitgebalanceerd assortiment voor een veilige reis met je huisdier in de auto. Het komt regelmatig voor dat een huisdier met zijn eigenaar meereist in de auto. Met name honden gaan mee op bezoek, mee wandelen in het bos of mee op vakantie. Veiligheid voor de bestuurder en huisdier staat natuurlijk voorop bij het reizen van een hond of ander huisdier in de auto. Nog te vaak rijden dieren los mee in de auto! Dit is levensgevaarlijk.

 
Protecton
Protecton

Protecton biedt voor iedere onderhoudsklus de juiste oplossing.

 

Protecton is hèt merk als het gaat om het onderhouden van de auto, voor zowel het interieur als het exterieur. Door een volledig en uitgebalanceerd assortiment kan de consument volledig bediend worden, zodat de auto goed onderhouden wordt en als nieuw blijft.

 

De producten bestaan uit vier productlijnen:

 • Schoonmaakproducten om de auto te reinigen zoals autoshampoo;
 • Technische onderhoudsproducten voor herstel of reparatiewerk zoals smeervetten en roestwerende coatings;
 • Oliën om de conditie van de motor optimaal te houden zoals motorolie;
 • Seizoensproducten gericht op de toepassing van de auto per seizoen zoals koelvloeistoffen en slotondooiers.

 

Schoonmaak

Met het uitgebreide assortiment onderhoudsproducten van Protecton kan iedere consument de auto professioneel onderhouden. Niet alleen de verschillende shampoos, waxen en sprays, maar zeker ook alle sponzen en schoonmaakaccessoires bieden de klant een ruime keuze voor ieder schoonmaak- of onderhoudsklus.

 

Technisch

Barre weersomstandigheden, steenslag, kleine ongelukjes of gewone slijtage hebben allemaal invloed op de auto. Protecton biedt voor ieder herstelwerk, reparatie of gewenste bescherming een kwalitatieve oplossing. Te denken valt aan plamuur voor schadeherstel, diverse roestwerende en underbody coatings voor onderhoud & bescherming en smeermiddelen & vetten. Uiteraard is dit zeer uitgebreide assortiment ook uitermate geschikt voor onderhoud en bescherming van motoren, boten, grasmaaiers, etc.

 

Olie

Een goede motorolie doet meer dan smeren alleen; het voert warmte af, reinigt en dicht af, het dempt geluid en beschermt tegen corrosie en het bespaart bovendien ook nog brandstof. Het gebruik van de juiste motorolie is dus essentieel voor het behoud van voertuigen. Protecton levert al decennia diverse soorten motorolie die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en die volledig zijn samengesteld naar de verplichte eisen die diverse (auto)fabrikanten stellen. Kwalitatief kan Protecton zich met het grootste gemak meten met duurdere oliemerken en zo is Protecton het voordelige alternatief op de markt voor de steeds bewuster wordende consument. Van kettingzaagolie tot motorolie, van remvloeistof tot transmissieolie, het uitgebreide assortiment biedt u een volledig aanbod aan producten waarmee u al uw klanten kunt bedienen.

 

Seizoen

Van iedere auto wordt verwacht dat hij onder alle omstandigheden functioneert. Dat kan alleen als de juiste producten worden gebruikt, aangepast aan de kenmerken van het seizoen. Ruitensproeiervloeistof speciaal voor winterse temperaturen of juist voor warmere periodes, koelvloeistoffen die onder de wisselende omstandigheden optimaal presteren, maar ook een slotontdooier die de gebruiker bij hoge nood nooit in de steek laat. Met voordelige winterpakketten en verschillende klein- en grootverpakkingen biedt Protecton voor iedere consument de perfecte oplossing. Protecton biedt het allemaal.

Valma
Valma

Valma is hét merk als het gaat om kwalitatief hoogwaardige poetsproducten.

 

Sinds 1926 stroomt het Nederlandse bloed door de aderen van Valma. Gestart in Amsterdam als eerste producent van poetsproducten gingen zij de markt op met het merk Valma.

 

Bijna honderd jaar later zijn we het bekendste Nederlandse merk autopoetsproducten en blijven we het assortiment ontwikkelen en aanpassen aan de vraag, nieuwe soorten autolak, moderne kunststoffen en andere materialen vragen om andere formules. Maar er is 1 ding dat blijft; de auto moet schoon gemaakt worden!

 

Valma staat bekend om zijn fantastische producten, van shampoo, reinigers en verwijderaars tot lakherstellers, wax, accessoires zoals sponzen en doeken en seizoen gerelateerde producten als slotontdooiers, ruitensproeiervloeistoffen en koelvloeistoffen. Het Valma assortiment heeft alles in zich om het voertuig gemakkelijk en snel te reinigen, te herstellen en te beschermen. Of het nu gaat om het interieur of exterieur. De tijdloze, multifunctionele en duurzame Valma producten zijn gemakkelijk in gebruik en hebben maar één doel: een langdurig schoon en blinkend eindresultaat! 

 

Womi
Womi

Womi is de onmisbare, universele probleemoplosser in iedere werkplaats.

 

Technisch onderhoud aan de auto verdient aandacht van een vakkundig monteur die elk probleem kan oplossen. Met Womi producten in de werkplaats kan iedere klus geklaard worden en kan de klant weer snel en veilig de weg op. Zelfs de meest onverwachte, tijdrovende problemen worden snel en gemakkelijk verholpen met de betaalbare oplossingen van Womi. Laat het resultaat je overtuigen!

 

De producten van Womi worden met zorg samengesteld, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde technologieën en chemische ontwikkelingen. Hierdoor garanderen we het beste resultaat en een product wat veilig in gebruik is.

 

De Womi productlijnen zijn opgedeeld in vier categorieën en herkenbaar aan de kleurcode op de verpakking:

 • Blauw = Additives (Toevoegingen)
 • Groen = Bonding & Sealing (Lijmen & Kitten)
 • Oranje = Lubricants (Smeermiddelen)
 • Paars = Workshop (Werkplaats).

 

Additives (Toevoegingen)

Additieven zijn niet meer weg te denken uit de huidige moderne auto. Deze toevoegingen zitten dan ook in praktisch alle vloeistoffen die in de auto gebruikt worden. Veel van deze additieven zijn gemaakt om de specifieke eigenschappen en levensduur van de vloeistof te verbeteren. Deze toevoegingen zijn door de fabrikant vaak al toegevoegd of kun je later zelf toevoegen. Het doel hiervan is een betere smering, lager verbruik, betere verbranding of het voorkomen van slijtage of corrosie. De additieven van Womi gaan zelfs nog een stap verder en zijn echte probleemoplossers. Ze kunnen het koelsysteem of één van de verschillende gesloten oliesystemen in de auto een tweede leven geven. De toevoegingen van Womi zijn uiterst doeltreffend, gemakkelijk in gebruik en universeel toepasbaar.

 

Bonding & Sealing (Lijmen & Kitten)

De zeer uitgebreide Womi categorie lijmen en kitten is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en praktische ervaring. De professionele Womi producten zorgen voor langdurige zekerheid, zoals elastische kitten en lijmen ontwikkeld op basis van de modernste technieken. Al deze artikelen

voldoen aan de huidige regelgeving, zonder hierbij concessies te doen aan kwaliteit en verwerking.

De lijmen & kitten van Womi zijn makkelijk aan te brengen en handig in gebruik. De verschillende producten binnen dit assortiment staan bekend om hun veelzijdigheid en sterkte, en zijn uitstekend bestand tegen de verschillende weers- en temperatuur invloeden.

 

Lubricants (Smeermiddelen)

Womi Lube is onmisbaar in de werkplaats. Het beschermt schroef, schuif en klemverbindingen tegen vastzitten, slijtage, corrosie en mechanische geluiden. Womi Lube is

bestand tegen alle weersinvloeden en vormt een fijne beschermende permanente film die latere demontage makkelijk maakt.

 

Workshop (Werkplaats)

De laatste details van elke reparatie bepalen een groot deel van het eindresultaat. Mooi gemaakt maar niet helemaal vlekkeloos, perfect gerepareerd maar nog steeds dat irritante piepje. Met de Womi werkplaats producten heb je goud in handen en los je ook de laatste probleempjes moeiteloos op.

Alle merken
Absaar
Absaar
Abus
Abus
Airolube
Airolube
Albedo100
Albedo100
Ambi Pur
Ambi Pur
Armor All
Armor All
AXA
AXA

AXA Stenman Industries heeft een lange en rijke historie die begonnen is in 1902.

 

De basis werd gelegd met de productie en verkoop van hang- en sluitwerk (Home Security). Na zo’n twintig jaar wordt een ringslot voor fietsen in het assortiment opgenomen. Dit was de start voor het assortiment fietsbeveiliging (Bike Security).

 

Vandaag de dag bestaat het assortiment voor Bike Security uit fietssloten, fietsverlichting en ketting- en jasbescherming en is AXA Bike Security onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur. Al meer dan 115 jaar stelt AXA alles in het werk om fietser en fiets optimaal te beschermen. Als echte fietsfan weet AXA Bike Security precies wat fietsers nodig hebben om veilig en vertrouwd op pad te gaan.

 

Fietsverlichting
AXA heeft een breed scala aan verlichtingsproducten, van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting waar je zelf uitstekend mee kan zien. Voor iedere fiets heeft AXA de juiste verlichting. Naast fietsverlichting voor de dynamo, heeft AXA ook verlichting die direct op een E-bike accu kan worden aangesloten, of is voorzien van batterijen. Nieuwste aanvullingen in deze categorie zijn de oplaadbare verlichtingsproducten, zodat er nooit meer nieuwe batterijen gekocht hoeven te worden.

 

Sloten
Voor de beveiliging van alle tweewielers, van kinderfiets tot motor, heeft AXA het perfecte slot door het uitgebreide assortiment. Naast de bekende kabelsloten en kettingsloten biedt AXA ook ringsloten en vouwsloten, welke erg sterk zijn en gemakkelijk mee te nemen.
 

Axe
Axe
Bar
Bar's
Belgom
Belgom
Black&Decker
Black&Decker
Blaupunkt
Blaupunkt
Bleko
Bleko
BoneCollection
BoneCollection
Bosch
Bosch

Sinds 1886 focust Bosch zich al op innovatie en kwaliteit. Inmiddels is Bosch uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste merken wereldwijd​.

 

In 1886 is Robert Bosch begonnen  met een winkel met slechts twee medewerkers in Stuttgart. Dit is het begin geweest van het tegenwoordige wereldwijde merk Bosch. In 2016 heeft Bosch hun 130 jaar jubileum gevierd samen met zijn 375.000 werknemers. In de 130 jaar dat Bosch bestaat is het uitgegroeid tot een van de grootste ondernemingen in Duitsland en zijn ze actief in meer dan 150 landen.

 

Bosch focust zich altijd erg veel op innovatie. Dit is terug te zien in het jaar 2012. In 2012 had Bosch bijna 90.000 actieve patenten en patent applicaties. Op deze manier kan Bosch zich makkelijk meten met de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

 

Sinds 2020 worden de Bosch producten over de hele wereld geproduceerd. Ze hebben 40 verschillende productlocaties verdeeld over Europa, de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Azië. Door dit wereldwijde netwerk van sales, productie en servies kan Bosch klanten over de hele wereld voorzien van slimme en doordachte Duitse techniek.

 

Sinds 1886 focust Bosch zich al op innovatie en kwaliteit. Inmiddels is Bosch uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste merken wereldwijd. Alle Bosch professionals werken alleen met state-of-the-art testtechnologie; zo ook voor de ruitenwissers.

 

Bosch-ruitenwissers bieden optimaal zicht voor elk automerk

Er zijn ruitenwissers die piepend heen en weer bewegen over de voor- en achterruit en er zijn Bosch-ruitenwissers die geruisloos zorgen voor helder, streeploos zicht naar voren en naar achteren. Veilig autorijden begint met goed zicht, dus besparen op versleten of beschadigde ruitenwisserbladen is valse zuinigheid. Kiest u voor ruitenwissers van Bosch, dan bent u verzekerd van wisserbladen met een perfecte pasvorm en werking, ook tijdens de zwaarste regen-, hagel en sneeuwbuien.

 

Perfecte pasvorm

De wisserbladen worden geleverd met eenvoudig vast te klikken adapters die naadloos aansluiten op de wisserarm van de auto. Maar nog veel belangrijker: het rubber wisserblad volgt perfect de ronding van de autoruit, zodat deze bij elke slag van de ruitenwisser optimaal wordt gewist. Via de QR-code op de verpakking wordt uitgelegd hoe de wisserbladen geplaatst moeten worden.

Brunox
Brunox
California Scents
California Scents
Cameo
Cameo
Castrol
Castrol
Celly
Celly
Chillafish
Chillafish
Continental
Continental
Cosmic
Cosmic
Defa
Defa
Doublelock
Doublelock
dr Wack
dr Wack
Excalibur
Excalibur
Flashlube
Flashlube
Flextrash
Flextrash
Gaadi
Gaadi
Gorecki
Gorecki
GP
GP
Grabngo
Grabngo
Hellerman
Hellerman
Hesling
Hesling
Holts
Holts
Icetoolz
Icetoolz
Imao
Imao
Jumbo
Jumbo
Jumbo fietspomp
Jumbo fietspomp
Kegel
Kegel
Kemetyl
Kemetyl
Kemo
Kemo
K-Flon
K-Flon
Kreuwel
Kreuwel
Kroon-Oil
Kroon-Oil

KROON-OIL DÉ SMEERMIDDELENSPECIALIST…

 

Een loze kreet? Zeker niet! Al meer dan 100 jaar richt Kroon-Oil zich uitsluitend op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen. Voor welke toepassing dan ook, Kroon-Oil heeft het.

 

Wegverkeer

Smeren, warmte afvoeren, reinigen, afdichten, geluid dempen, beschermen tegen corrosie, brandstof besparen, componenten aansturen, allemaal taken van een smeerolie. Het juiste product is dus essentieel om van a naar b te rijden, maar ook voor het behoud van het voertuig. Deze productgroep omvat producten voor elke toepassing. Voor 50 jaar oude of hagelnieuwe voertuigen, vrachtwagens of personenauto’s. Met Kroon olie gaat u gesmeerd op weg.

 

Tweewielers

Waar ook ter wereld, overal rijden brommers, motoren en scooters. Allemaal hebben ze een eigen smeerbehoefte. Deze productgroep omvat niet alleen smeermiddelen, maar ook reinigingsproducten en ontvetters. Voor alle toepassingen en omstandigheden is een specifiek Kroon-Oil product leverbaar, of het nu gaat om een mountainbike of motor, scooter of elektrische fiets.

Kungs
Kungs
Lafita
Lafita
Leak-Lock
Leak-Lock
Lec-Wec
Lec-Wec
Lifehammer
Lifehammer
Loctite
Loctite
Marderfix
Marderfix
Matador
Matador
Menabo
Menabo
Mer
Mer
Mirage
Mirage
Mobicool
Mobicool
Mobil
Mobil
M-wave
M-wave
Narva
Narva
Necom
Necom
Nietverkeerd
Nietverkeerd
NOCO
NOCO

NOCO, opgericht in 1914, ontwerpt en produceert premium acculaders en jumpstarters voor consumenten, evenals een breed scala aan accu gerelateerde producten en accessoires.

 

Door dit aanbod van wereldklasse heeft NOCO® effectief de nieuwe standaard bepaald op het gebied van design, prestaties en veiligheid en heeft het een geheel nieuwe generatie producten geïntroduceerd.

 

NOCO Genius....Laadt lege accu’s op.

Genius Acculaders zijn niet alleen de lichtste en meest compacte acculaders ooit, ze zijn ook de krachtigste. Genius opladers laden tot drie keer sneller op dan gewone opladers, en ze zijn buitengewoon veilig. NOCO acculaders laden 24/7 zorgeloos zonder overbelasting en werken zelfs met de minste tegenspanning. Ideaal voor het opladen en onderhouden van accu’s van auto’s, boten, motoren, quads, grasmaaiers, vrachtwagens, apparatuur etc...

 

Ga verder dan slim opladen. Doe meer met Genius.

 

NOCO Boost....Brengt lege accu’s weer tot leven.

NOCO Boost Jumpstarters zijn ultracompacte, maar krachtige apparaten met de kracht van lithiumtechnologie. In combinatie met hoogwaardige elektronica en design, levert het veilige en efficiënte prestaties op. Alle modellen zijn uitgerust met gepatenteerde vonkbestendige technologie en beveiliging tegen polariteitsverwisseling. Ideaal voor benzine- en dieselmotoren van auto’s, boten, motoren, quads, grasmaaiers, vrachtwagens, apparatuur etc.

No touch
No touch
Noverox
Noverox
Oke-wax
Oke-wax
Osborn
Osborn
P3x
P3x
Peruzzo
Peruzzo
Pexkids
Pexkids
Philips
Philips

Meer dan een eeuw geleden produceerde Philips haar eerste autolamp.


Sindsdien is haar doel altijd hetzelfde geweest: het leven van mensen die onderweg zijn verbeteren. Door vooruit te kijken en voortdurend te innoveren, hoopt Philips de toekomst nog mooier te maken.

 

Philips Lampen

Van het verbeteren van de zichtbaarheid tot het vergroten van het bereik, Philips maakt zelfs het onzichtbare zichtbaar. Het uitgebreide assortiment biedt bestuurders de mogelijkheid om hun auto’s op revolutionaire wijze aan te passen. Één op de drie auto's over de hele wereld is uitgerust met Philips autolampen. De productgroep van Philips autolampen omvat:

 • Halogeen
 • Xenon
 • LED
 • Signaallampen

 

Philips accessoires

Onze missie is om de manier waarop mensen mobiliteit ervaren te verbeteren, ondersteund door innovatieve oplossingen voor iedereen die onderweg is. Deze productgroep omvat:

 • LED-inspectielampen
 • Auto-luchtreinigers
Pingi
Pingi
Pioneer
Pioneer
Polisport
Polisport
Power repair
Power repair
Pressol
Pressol
Prestone
Prestone
Procar
Procar
Qparts
Qparts
Quixx
Quixx
Rain-x
Rain-x
Raths
Raths
Restore
Restore
Ride-On
Ride-On
Rustyco
Rustyco
Saris
Saris
Selle Royal
Selle Royal
Shake
Shake
Sigma
Sigma
Sim
Sim
Simson
Simson

Simson is, sinds de oprichting in 1881, één van de meest bekende en markante merken in de Nederlandse winkelschappen.

 

Mede dankzij het iconische rood-zwart-witte bandenplakdoosje dat bijna ieder gezin in Nederland wel in huis heeft.

 

Sinds 2007 is het Simson assortiment vernieuwd, waarbij er gekozen is voor een vernieuwende opmaak met een knipoog naar het verleden. Wat lang geleden begon met kleefstoffen en solutie is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment, verdeeld in drie verschillende productgroepen, waaronder fietsonderdelen, fietsaccessoires en fietsonderhoud.

 

Fietsonderdelen

Fietsonderdeel kapot of aan vervanging toe? Met de Simson fietsonderdelen is een kapotte fiets zo gemaakt. Van achterlicht tot zadelpen, omafiets tot mountainbike, Simson heeft een uitgebreid aanbod fietsonderdelen zoals kettingen, pedalen, standaards, verlichting, handvatten, remmen, versnellingen, zadelpennen en bellen.

 

Fietsaccessoires

Fietsforens, recreatiefietser of een sportieve fietser? Simson biedt fietsaccessoires voor iedereen. Haal nog meer uit een fiets met de Simson fietsaccessoires zoals sloten, fietsbescherming, bidonhouders en nog veel meer!

 

Fietsonderhoud

Wie kent hem niet? Het iconische rood-zwart-witte Simson bandenreparatiedoosje. Veilig en zorgeloos fietsen, dat wil iedere fietser. Door goed voor je fiets te zorgen vermindert slijtage en blijft je fiets er goed uitzien. Simson biedt een breed assortiment fietsonderhoud producten zoals bandreparatie, gereedschappen, fietspompen, smeermiddelen en reinigingsmiddelen.

Slick
Slick
Slime
Slime
Sonax
Sonax
Spanninga
Spanninga
Stayhold
Stayhold
Steco
Steco
Swiffer
Swiffer
Summit
Summit
Thomar
Thomar
Tektro
Tektro
Turtle Wax
Turtle Wax

Het verhaal van Turtle Wax begon in 1944 in Chicago met de lancering van de allereerste autowax in een flesje.

 

75 jaar later trekt het meest innovatieve merk in autoverzorging nog steeds de aandacht als het best verkopende merk in spray wax, autowax, interieurreiniging en meer.

 

Turtle Wax is befaamd om hun uitgebreide assortiment met uitstekende en innovatieve producten; voor autofans die goed voor hun auto willen zorgen tot de enthousiaste autofanaten die het allerbeste willen voor hun auto en alleen met de nieuwste technologische producten willen werken. Er is keuze genoeg in elke productgroep, of het nu gaat om autoshampoos, autowax, sealers, coatings, herstellers, interieurproducten of accessoires.

 

Turtle Wax is toegewijd aan hun trouwe fans die hen aanwakkeren om producten te blijven ontwikkelen die voldoen aan hun behoeften over de hele wereld. Gedreven om te innoveren en fantastische nieuwe producten te creëren met de modernste, gebruiksvriendelijke technologie. En, gedreven door waarde, heeft Turtle Wax altijd geweldige producten voor een geweldige prijs.

Ursus
Ursus
Valeo
Valeo
Valvoline
Valvoline
Varta
Varta
VersaChem
VersaChem
Vinove
Vinove
Vredestein
Vredestein
WD-40
WD-40
Wonderboom
Wonderboom
Wynn
Wynn's

Wynn’s sinds 1939 een succesverhaal!

 

Al meer dan 80 jaar is Wynn’s een marktleider van motorbehandelingen. Wynn’s merk is wereldwijd aanwezig en biedt producten aan, die problemen bij het niet goed functioneren van de motor verhindert of oplost.

 

Als alternatief voor mechanische reparaties kunnen veel problemen verholpen of verhinderd worden door het gebruik van chemische behandelingen die:

 • efficiënt
 • betaalbaar
 • gemakkelijk in gebruik zijn

 

Wynn's Additieven

De auto is de tweede grootste investering die gedaan wordt na de aankoop van een huis. De motor van de auto heeft tijdens zijn levensduur heel wat te verduren: slijtage, vervuiling, hitte, lekken…

Daarom is het zo belangrijk om de motor goed te onderhouden, zodat hij een lange levensduur heeft en goed start iedere keer als u hem nodig heeft. Wynn’s biedt additieven aan om de drie essentiële vloeistofsystemen van de auto te herstellen, beschermen en versterken: brandstof, olie en koelvloeistof. De Wynn’s additieven zijn een alternatief voor mechanische reparaties waardoor u geld kunt besparen.

 

8 goede redenen om Wynn's additieven te gebruiken:

 1. Het motorrendement verbeteren of herstellen
 2. De snelle degradatie en veroudering voorkomen
 3. Onderdelen beschermen en smeren
 4. Uitlaatgassen verminderen
 5. Hoog verbruik verhinderen of verminderen
 6. Vervuilde systemen reinigen
 7. Vervuiling van motoronderdelen verhinderen
 8. Seizoenproblemen voorkomen
Zens
Zens