Wie zijn wij

ONZE visie

Wie zijn wij? Service Best International biedt als vooruitstrevend en innovatieve totaalleverancier,  altijd een creatief en passend aanbod en advies dat naadloos aansluit bij de verwachtingen en behoeften van haar klanten.

MERKENBOUWER

Service Best International is groot geworden door eigen merken met een sterke identiteit zoals Carpoint, Dresco, Protecton en Womi. Door conceptmatig te denken en door inzicht in de gehele keten te houden, groeien onze merken uit tot een begrip. Dit wordt gedaan voor de eigen merken maar kan ook voor fancy- of private labels worden De basis van onze merken worden gevormd door een sterke identiteit. Belangrijke elementen zijn de merkvisie, merkmissie, merkwaarden en merkpersoonlijkheid. Service Best International zorgt voor een duidelijke en onderscheidende positionering. 

ONTZORGEN

Service Best International gebruikt het geavanceerde programma Spaceman waarmee maatwerk concepten voor u kunnen worden ontwikkeld. De afdelingen Trademarketing en Merchandising houden zich fulltime bezig met het ontwikkelen van schapmanagement, assortiment- en presentatieadvies. Schapindelingen worden op maat geleverd, waardoor er meer rendement per m2 wordt behaald. Door deze service blijven het assortiment en de presentatie moeiteloos optimaal.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime ervaring. Door deze ervaring weten wij precies op welke manier wij onze kennis en expertise optimaal aan u kunnen overbrengen. 

Service Best International

TRENDSETTER

Service Best International heeft als eerste binnen de branche het hele assortiment ontwikkeld volgens weldoordachte brand identity: alle verpakkingen worden door het eigen Graphic Design Centre ontworpen aan de hand van style guides, die per merk zijn opgesteld. Daarmee zijn de merken duidelijk herkenbaar en wordt een eenduidige uitstraling gecreëerd.

HEEFT U NOG VRAGEN?

We horen het graag.
SERVICE BEST INTERNATIONAL

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.