Van fabriek tot schap


Markt- en productkennis
Onze category managers zijn altijd op zoek naar nieuwe kwaliteits-producten. Zij maken daarbij gebruik van marktonderzoek, hun wereldwijde netwerk, kennis en ervaring. Daarnaast bezoeken ze alle toonaangevende beurzen over de hele wereld om zicht te houden op innovaties en ontwikkelingen in de branche.

Eigen merken productontwikkeling
Eigen merken opbouwen met een sterke identiteit; dat is wat ons groot heeft gemaakt. Door een duidelijke, onderscheidende positionering in de markt, de actualiteit te volgen, conceptmatig te denken en door inzicht in de gehele keten te houden groeien de merken uit tot een begrip. Dit wordt gedaan voor de eigen merken maar kan ook voor fancy- of private labels worden gerealiseerd.

Combineren met A-merken
Door het combineren van sterke eigen merken met gerenommeerde A-merken, is het mogelijk een conceptmatig assortiment samen te stellen dat volledig aansluit bij de wensen van de consument, helemaal afgestemd op deze tijd.

Kwaliteitscontrole
Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Er worden non-stop kwaliteitscontroles uitgevoerd en er zijn samenwerkingsverbanden met gecertificeerde kwaliteits- en keuringsinstanties zoals Dekra, Tüv en Kema. Alle producten voldoen aan de geldende internationale normen.

Eigen logistiek
Vanuit ons logistiek centrum in Veldhoven worden al onze klanten bevoorraad. Het distributiecentrum zorgt vanwege zijn centrale ligging voor een efficiënte distributie. Met één centraal distributiepunt verzorgen wij de gehele distributie voor heel de benelux.

Spacemanagement
Onze Spaceplanner ontwikkelt in nauwe samenwerking met onze ervaren trade marketeers en merchandisers het ideale schap voor uw winkel. Schapindelingen worden op maat geleverd, waardoor er meer rendement per m2 wordt behaald. Door deze service blijven het assortiment en de presentatie moeiteloos optimaal.

We zijn een totaalleverancier met volledige klantondersteuning, accountmanagement en een webshop. Samen met de accountmanagers, die regelmatig onze klanten bezoeken en informeren, fungeert de afdeling Customer Relations als ideale vraagbaak voor alle vragen die onze klanten hebben. Bovendien is alle productinformatie terug te vinden op onze webshop, waar ook heel gemakkelijk en snel orders geplaatst kunnen worden, 24 uur per dag, 7 dagen per week.


Marketingondersteuning
Om onze producten zo goed mogelijk te presenteren in de winkel en de doorverkoop optimaal te ondersteunen, worden verschillende POS-materialen ontwikkeld door de afdeling Trade Marketing. Een uitgekiend marketingplan zorgt er bovendien voor dat de producten op verschillende manieren en via allerlei kanalen onder de aandacht worden gebracht bij de consumenten.

Ideale schap = maximaal rendement
Als toonaangevende leverancier van auto- en fietsaccessoires zorgt Service Best International voor het beste schap, dat het maximale rendement oplevert. Met al onze mensen, producten en diensten nemen wij alle zorg uit handen.

SERVICE BEST INTERNATIONAL

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.