Vacature Field Sales Manager Benelux

Spreek jij vloeiend Frans, ben jij die resultaatgerichte, overtuigende en energieke Field Sales Manager Benelux en wil je aan de slag bij een dynamisch bedrijf? Meld je bij Service Best International!

Even voorstellen!

Service Best International B.V. is aanwezig in de complete Europese markt en marktleider in de Benelux. Wij zijn voor onze klanten, auto-, fietsspecialisten en retail bedrijven, dé autoriteit  op het gebied van toebehoren voor auto en fiets.

Naast hard werken vinden wij collegialiteit, kwaliteit en kennis belangrijk. Als je ons komt versterken krijg je ongeveer 100 collega’s die samen met jou uit elke dag het maximale halen.

Wat ga je doen?

Als Field Sales Manager Benelux ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet, het uitbouwen van bestaande relaties en het binnenhalen van prospects in zowel de Retail als Automotive sector.

Je motiveert, begeleidt en geeft proactief leiding aan je Sales team. Met je team werk je samen aan het realiseren van targets en doelstellingen, door ze te vertalen naar concrete acties. Je bent een coach, trainer en voorbeeld voor je team.

Je beheert in deze veelzijdige functie het totale sales traject. Je levert inspirerende ideeën en door middel van jouw probleemoplossend vermogen een waardevolle bijdrage. Je zorgt voor gerichte actie, teamspirit en resultaat.

Dit ben jij:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring in de Sales en het coachen van een Sales team.
 • Combineert moeiteloos business management inzicht met sterke people management vaardigheden
 • Affiniteit met de Retail en Automotive sector
 • Spreekt perfect Nederlands, Frans en Engels
 • Bent communicatief vaardig en kan een verspreid team van een afstand leiden
 • Houdt ervan te werken in complexe en snelgroeiende omgevingen
 • Bent in staat vernieuwing aan te brengen, bestaande werkwijzen kritisch te beoordelen en mee te denken op strategisch niveau
 • Resultaat en klant gedreven


  Kom je bij ons werken?  Het volgende hebben we je te bieden:

  • Een uitdagende fulltime job binnen een professionele organisatie
  • Open en informele structuur
  • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden


  Ja ik wil deze baan

  We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen graag waarom je voor Service Best International wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Natuurlijk ontvangen we ook graag je CV. Reageer via onderstaand formulier ter attentie van Renate Hokke, HR Manager.

  Voeg hier je CV toe

  Lees hier ons privacybeleid.

  * Deze velden zijn verplicht.

SERVICE BEST INTERNATIONAL

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.