Spaceman

Door het steeds verder uitbreiden van het assortiment, is het voor de ondernemer niet gemakkelijk om altijd actueel te zijn en te blijven. Het optimaal houden van het assortiment en van de presentatie is zeer tijdrovend en daardoor kostbaar. Een ondernemer die regelmatig bezig is in zijn winkel, weet als geen ander dat een uitgekiend assortiment en goede presentatie, sleutels tot succes zijn.

Service Best International gebruikt het geavanceerde programma Nielsen voor het creëren van optimale verkoopconcepten. Hiertoe zijn wij dan ook in het bezit van de beste software in de markt op dit gebied: Spaceman van Nielsen. Het gebruik van Spaceman maakt het mogelijk exact te bepalen hoeveel ruimte benodigd is om kosten te minimaliseren en gelijktijdig uw verkopen te maximaliseren.

De voordelen van Spacemanagement:

•   weloverwogen categorisch assortiment
•   optimale ruimtebesteding
•   verhoogde distributie efficiëntie

Onze Spaceplanner ontwikkelt in nauwe samenwerking met onze ervaren trade marketeers en merchandisers het ideale schap voor uw winkel. Schapindelingen worden op maat geleverd, waardoor er meer rendement per m2 wordt behaald. Door deze service blijven het assortiment en de presentatie moeiteloos optimaal.

We zijn een totaalleverancier met volledige klantondersteuning, accountmanagement en een webshop. Samen met de accountmanagers, die regelmatig onze klanten bezoeken en informeren, fungeert de afdeling Customer Relations als ideale vraagbaak voor alle vragen die onze klanten hebben. Bovendien is alle productinformatie terug te vinden op onze webshop, waar ook heel gemakkelijk en snel orders geplaatst kunnen worden, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De afdeling Trademarketing en Merchandise houden zich fulltime bezig met het ontwikkelen van schapmanagement, assortiment- en presentatieadvies.

MEER WETEN OVER ONS

Meer over ons
SERVICE BEST INTERNATIONAL

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.