POS-materiaal

CATALOGI

Door gescheiden catalogi te gebruiken bieden we een duidelijk overzicht van ons assortiment. Dit betekent dat er een catalogus bestaat voor o.a. autoaccessoires, voor fietsaccessoires en voor de onderhoudsproducten.

In onze catalogi zijn, uiteraard, al onze eigen merken zoals Carpoint, Valma en Dyto vertegenwoordigd, maar u vindt hierin ook diverse A-merken.

ZOMERFOLDER 2018

Onze Zomerfolder 2018 met de Beste Deals

MAIN CATALOGUS

DOWNLOAD DE CATALOGUS:

MAINTENANCE CATALOGUS

BEKIJK DE MAINTENANCE CATALOGUS HIER

BICYCLE CATALOGUS

DOWNLOAD DE CATALOGUS:

Profi-deals

De Profi-deals is een actiefolder boordevol artikelen, speciaal gericht op de garagist en werkplaats en primair bedoeld om de omzet te verhogen. Op elke pagina wordt minimaal 1 artikel extra onder de aandacht gebracht als “Winstpakker”. De prijzen van deze actiefolder zullen alleen per mailing worden gecommuniceerd. Voor deze mailing kunt u zich uitsluitend aanmelden als u geregistreerd klant bent. In die actiefolder worden zowel onze brutoprijzen als verkoopprijzen vermeld, waarbij de grossier zelf de korting en marge naar de garagist bepaald. Hierbij wordt de technische grossier een extra tool aangeboden om verkoop te generen.

PROFIDEALS

DOWNLOAD DE `LAATSTE PROFIDEALS:

folders

Iedere zomer en winter wordt er een folder uitgebracht, waarvoor producten worden geselecteerd die speciaal voor dat seizoen noodzakelijk zijn om in uw assortiment te hebben. Diverse scherpe aanbiedingen, zowel van onze eigen merken, als van de verschillende A-merken.

SOUND & CONNECTIVITY

DOWNLOAD DE SOUND & CONNECTIVITY:

WINTERFOLDER

BEKIJK DE WINTERFOLDER

ZOMERFOLDER

DOWNLOAD DE ZOMERFOLDER:
SERVICE BEST INTERNATIONAL

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.