Klant worden

ERVAAR DE 360° ONDERSTEUNING ALS KLANT

Totaalleverancier

Iedere klant heeft eigen wensen met betrekking tot het assortiment. Service Best International kijkt naar iedere individu. Daarnaast hebben wij producten voor de low-end en high-end markt. Kortom: standaardproducten en speciaal maatwerk, geproduceerd volgens de hoogste standaarden, innovatief, kwalitatief hoogwaardig en uiteraard concurrerend in prijs.

Merkenbouwer

Eigen merken opbouwen met een sterke identiteit; dat is wat ons groot heeft gemaakt. Door een duidelijke, onderscheidende positionering in de markt, de actualiteit te volgen, conceptmatig te denken en door inzicht in de gehele keten te houden groeien de merken uit tot een begrip. Dit wordt gedaan voor de eigen merken maar kan ook voor fancy- of private label worden gerealiseerd.

Strategische partner

Vertel ons over uw organisatie, doelgroep en doelstellingen zodat wij uw bedrijf écht leren kennen. Alleen door samen te werken kunnen wij u helpen aan de juiste oplossing. Voor klanten zijn we een echte partner. De lijntjes zijn altijd kort dankzij een vaste accountmanager. Persoonlijk contact vinden we namelijk belangrijk. Alleen door samen te werken kunnen we uw bedrijf écht leren kennen.

Écht transparant

Bij Service Best International weet u altijd waar u aan toe bent. In onze (online)catalogi vind u alle productinformatie, duidelijk en overzichtelijk bij elkaar gerangschikt. Door in te loggen op ons speciale bestelportal heeft u ook toegang tot al deze gegevens. Hier kan u makkelijk en snel een product toevoegen aan uw bestelling. Naast uw inkoopprijs ziet u of een product op voorraad is.

 

KLANT WORDEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN.

“Voor mij is Service Best International een echte One-Stop-Shop leverancier op gebied van accessoires. Het hele pakket accessoires is er verkrijgbaar van alle bekende merken maar ook in hun eigen merken” Heuts

R. Mertens

Neem contact op

Neem contact op met ons en ontdek hoe Service Best International u verder kan helpen

Service Best International is de nummer 1 groothandel in auto-, fiets-, motor-, en truckaccessoires en bedient duizenden klanten wereldwijd. Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, biedt SBI u een one-stop-shop verhaal die wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt biedt SBI u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

Service Best International
De Run 4271
5503 LM Veldhoven
T: + 31 (0)40 230 2300

Klantenservice

Contact
FAQ