Klant worden

Bent u op zoek naar een totaalleverancier?

  • Totaalleverancier: iedere klant heeft eigen wensen met betrekking tot het assortiment. Service Best International kijkt naar iedere individu. Daarnaast hebben wij producten voor de low-end en high-end markt. Kortom: standaardproducten en (specials) maatwerk, geproduceerd volgens de hoogste standaarden, innovatief, kwalitatief hoogwaardig en concurrerend in prijs.
  • Merkenbouwer: Eigen merken opbouwen met een sterke identiteit; dat is wat ons groot heeft gemaakt. Door een duidelijke, onderscheidende positionering in de markt, de actualiteit te volgen, conceptmatig te denken en door inzicht in de gehele keten te houden groeien de merken uit tot een begrip. Dit wordt gedaan voor de eigen merken maar kan ook voor fancy- of private labels worden gerealiseerd.
  • Strategische partner: Strategisch dankzij de samenwerking binnen de Zens groep. Voor klanten zijn we een echte partner. De lijntjes zijn altijd kort dankzij een vaste accountmanager. Persoonlijk contact vinden we namelijk belangrijk. Vertel ons over de organisatie, doelgroep en doelstellingen, dan helpen wij u aan de oplossing. Alleen door samen te werken kunnen we uw bedrijf écht leren kennen.
  • Écht transparant: Bij Service Best International weet u waar u écht aan toe bent. Mede dankzij onze webshop en online catalogi weet u ter alle tijden welke producten geleverd kunnen worden en of een product op voorraad is. Daarnaast geloven we in transparantie door kennisdeling. Nieuwsgierig geworden?
 

Zitten wij binnenkort om tafel?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.
 *Dit is een verplicht veld.

SERVICE BEST INTERNATIONAL

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.