CARRIÈRE

Carrière

Voordat je een sollicitatiebrief stuurt, is het natuurlijk ook fijn om te weten wie wij zijn, wat wij van jou als nieuwe collega verwachten en wat jij van ons mag verwachten. Service Best International heeft haar hoofdkantoor in het Noord-Brabantse Veldhoven en heeft diverse kantoren in Nederland en het buitenland. Op het hoofdkantoor werken zo’n honderd mensen, waarvan de helft op kantoor. De andere helft werkt in en rondom ons logistieke centrum, waar meer dan 10.000 producten dagelijks worden bijgehouden.

Groothandel sinds 1954

We zijn sinds 1954 gespecialiseerd in het importeren en verkopen van auto-, fiets-, truck- en motoraccessoires aan groothandels, retailers en het doe-het-zelf kanaal. We zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming, die duizenden klanten over de hele wereld bereikt.

Cultuur

Collegialiteit, efficiency, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf, die voor ons het succes bepalen. We hebben een informele organisatie met een open en eerlijke bedrijfscultuur. Mensen met passie voor hun vak zorgen ervoor dat Service Best International succesvol is en blijft.

Persoonlijke groei

We blijven elke dag groeien. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s, die met ons willen meegroeien. Wij willen je ook blijven stimuleren om te groeien door de jaren heen, door (vakgerichte) trainingen en opleidingen intern of extern te volgen. Zo kun je je vaardigheden en kennis uitbreiden.

Zoek jij een leuke baan bij een informele en hands-on organisatie? En denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van ons bedrijf? Bekijk dan ons vacature aanbod.

Ontwikkeling en plezier staat hier voorop. Door de open cultuur is het een zeer prettige werkomgeving. Kom jij dat ook ervaren?
Renate HokkeHR Manager

VACATURE AANBOD

BEKIJK ONS VACATURE AANBOD
SERVICE BEST INTERNATIONAL

Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht van Service Best International is enerzijds te vinden in een met zorg samengestelde en altijd actueel assortiment. Anderzijds komt die kracht voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Naast de eigen merken is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken. Met uitgekiende marketing tools, schappenplannen en verkoopadviezen helpt Service Best International het verkooprendement voor u te verhogen.